Mijn ouders kopen crypto: Deel 8 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Mijn ouders kopen crypto: Deel 8

Wie na het lezen van deel 7 dacht: “Het kan niet slechter, de bodem is bereikt!”, zat fout. Om met de woorden van mijn vader te spreken: “Ik ben nog niet rijk!”. Toch vindt hij het nog steeds erg leuk. Dagelijks checkt hij even in zijn Bitvavo-account hoe het er voorstaat. Hij zegt hierover “Ik hoef niet eens naar alle munten te kijken, ik zie het al aan de grafiek!”. Dit zie ik persoonlijk ook als een van de voordelen van Bitvavo. Het is écht de meest gebruiksvriendelijke broker van Nederland. Het huidige crypto-portfolio van mijn ouders is opgebouwd uit zes cryptovaluta. Waarom deze zes, lees je in deel 1.

Direct crypto kopen bij Bitvavo

Algemeen

Wie: De ouders van Edwin
Wat: 6 cryptovaluta kopen
Budget: 120 euro
Updates: Elke woensdag
Doel: Stoppen met werken en heel rijk worden, althans mijn vader.
Waar gekocht: Bitvavo
Volgende update: 19 december 2018

Bijkopen of niet?

Enkele weken geleden kondigde mijn ouders al aan dat ze voor veertig euro wilden bijkopen. Tot dusver is dit nog niet gelukt. Ik neem ze het niet kwalijk. In deze bear markt is het wellicht voor de crypto beginner niet heel eenvoudig om die keuze te maken. Ik verwacht zelf dat er nog wel voor het einde van het jaar een aantal crypto worden toegevoegd aan het portfolio van mijn ouders. Welke dit gaan worden weet ik nog steeds niet. Misschien hebben jullie tips?

Het porftolio van deel 7 in afbeeldingen

Hieronder zie je de screenshots die mijn vader heeft doorgestuurd:

Whatsapp ouders kopen crypto 2 Whatsapp ouders kopen crypto 2

Een overzicht van de valuta

Klik op een valuta om er meer informatie over te lezen.

Cardano (ADA)

[crypto coins=”ADA”]

Litecoin (LTC)

[crypto coins=”LTC”]

Ripple (XRP)

[crypto coins=”XRP”]

NEO (NEO)

[crypto coins=”NEO”]

Stellar Lumens (XLM)

[crypto coins=”XLM”]

DigiByte (DGB)

[crypto coins=”DGB”]

Totale waarde van het portfolio

Veel mensen dachten dat vorige week de bodem was bereikt. Niets blijkt minder waar. Het gaat weer een stukje slechter. Van de eerste 120 euro is er al meer dan de helft verdampt. Zo hard kan het gaan met de volatiele cryptocurrencies.

  • Totale waarde vorige week:  €68,61
  • Totale waarde deze week: €54,22