Mijn ouders kopen crypto: Deel 7 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Mijn ouders kopen crypto: Deel 7

Van alle zeven delen hebben mijn ouders één week in de plus gestaan. Vorige week zag er qua koersen niet heel erg goed uit. Mijn vader blijft, zoals altijd, erg positief en mijn moeder lijkt het allemaal wel prima te vinden. In deze update lees je hoe het nu met het crypto portfolio gaat van mijn ouders, hoeveel verlies zij tot nu toe hebben en hoe mijn vader er over denkt.

Algemeen

Wie: De ouders van Edwin
Wat: 6 cryptovaluta kopen
Budget: 120 euro
Updates: Elke woensdag
Doel: Stoppen met werken en heel rijk worden, althans mijn vader.
Waar gekocht: Bitvavo
Volgende update: 12 december 2018

40 euro bijkopen?

Mijn moeder heeft vorige week al groen licht gegeven om voor 40 euro bij te kopen. Mijn vader heeft het de afgelopen week best heel druk gehad. Hij had niet veel tijd om zich goed te verdiepen in verschillende digitale valuta. Ik denk dat mijn ouders ergens dit jaar nog een aantal nieuwe cryptovaluta gaan kopen. Welke dit gaan worden, weet ik nog niet.

Het portfolio van mijn ouders in afbeeldingen

Hieronder zie je de screenshots van het portfolio van mijn ouders, deel 7.

Ouders kopen crypto deel 7

Zelf ook bijkopen?

Mijn ouders hebben in mijn ouders kopen crypto deel 1 besloten om de digitale valuta te kopen bij Bitvavo. Dit hebben zij gedaan omdat zij het gebruiksvriendelijk vonden. Dit vinden zij nog steeds. Voor beginners is Bitvavo een uitstekende optie om crypto te kopen. Lees onze Bitvavo review maar eens! Zelf ook bij deze Nederlandse aanbieder crypto kopen? Dat kan via deze link.

Alle munten die mijn ouders hebben gekocht

Tot dusver hebben mijn ouders de volgende digitale valuta gekocht. Klik op een valuta om er meer informatie over te lezen.

Cardano (ADA)

[crypto coins=”ADA”]

Litecoin (LTC)

[crypto coins=”LTC”]

Ripple (XRP)

[crypto coins=”XRP”]

NEO (NEO)

[crypto coins=”NEO”]

Stellar Lumens (XLM)

[crypto coins=”XLM”]

DigiByte (DGB)

[crypto coins=”DGB”]

Totale waarde en overzicht

Ten opzichte van vorige week is het portfolio licht gestegen. Dit zie ik ook terug in de algemene crypto koersen van dit moment. Hieronder zie je de totale waarde van dit moment.

  • Totale waarde vorige week:  €65,85
  • Totale waarde deze week: €68,61