Mijn ouders kopen crypto: Deel 5 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Mijn ouders kopen crypto: Deel 5

Alle voorgaande delen kun je in de categorie: Mijn ouders kopen crypto, bekijken. Vorige week was het al geen goede week voor de portfolio van mijn ouders, maar deze week slaat alles. De enorme koersdaling van Bitcoin (en daarom ook alle andere crypto’s) zie je goed terug in het portfolio. Mijn vader reageert er gelaten op en verwacht “dat het allemaal wel goedkomt”. Ik vroeg hem – om even uit te testen – of hij niet de neiging had om alles te verkopen. “Nee, ik bewaar het gewoon heel lang. Ik heb er wel vertrouwen in”. Geen panic sales voor mijn vader dus! Mijn moeder vindt het allemaal wel prima gaan zo.

Algemeen

Wie: De ouders van Edwin
Wat: 6 cryptovaluta kopen
Budget: 120 euro
Updates: Elke woensdag
Doel: Stoppen met werken en heel rijk worden, althans mijn vader.
Waar gekocht: Bitvavo
Volgende update: 28 november 2018

Crypto uitverkoop?

Ik probeer zelf weg te blijven van termen zoals “Uitverkoop in cryptoland!” en “Black Friday sale in de cryptowereld!”. Als ik het over crypto heb, dan heb ik in eerste instantie over de toekomst. Ik heb het over een valuta, die hopelijk ook veel gebruikt gaat worden. Ook praat ik over niet meer afhankelijk zijn van grote traditionele banken. Ik heb het niet over “snel rijk worden”, “When lambo?” en andere leuzen die mensen roepen. Ik hoop dat er meer mensen zijn dit dat ook denken. Wel ben ik blij dat mijn vader niet in paniek alles gaat verkopen, omdat hij puur aan winst en geld denkt.

Zelf ook crypto kopen?

Mijn ouders hebben gekozen om hun digitale valuta te kopen (en onder te brengen) bij Bitvavo. Hoe ze dat hebben uitgekozen, lees je in deel 1 van deze serie. Via deze link of via de onderstaande banner kun je ook bij deze betrouwbare aanbieder starten met cryptocurrency.

Cryptocurrency iDEAL

De munten op een rij

Mijn ouders hebben de volgende munten uitgekozen. Klik op de munt om er meer informatie over te lezen.

Cardano (ADA)

[crypto coins=”ADA”]

Litecoin (LTC)

[crypto coins=”LTC”]

Ripple (XRP)

[crypto coins=”XRP”]

NEO (NEO)

[crypto coins=”NEO”]

Stellar Lumens (XLM)

[crypto coins=”XLM”]

DigiByte (DGB)

[crypto coins=”DGB”]

De totale waarde

Op de onderstaande afbeeldingen zie je de waarde van het volledige portfolio. Vorige week hebben mijn ouders ook GAS gekregen, omdat zij NEO bezitten. GAS ontvang je gratis als je NEO bezit. DigiByte en NEO presteren het slechtste in het portfolio. De totale waarde is bijna gehalveerd.

Portfolio ouders kopen crypto deel 5
Totale waarde op 21-11-2018
Crypto ouders deel 5
Waarde per digitale valuta op 22-11-2018

Hoeveel verlies hebben mijn ouders nu?

Van de vijf weken is er één week geweest waar er een bescheiden winst werd geboekt. Deze week is er vanzelfsprekend ook geen winst geboekt. Het verlies is alleen groter geworden.

Totale waarde portfolio: €82,32
Verlies: €37,68