Mijn ouders kopen crypto: Deel 4 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Mijn ouders kopen crypto: Deel 4

Vorige week stonden bijna alle munten in het crypto portfolio van mijn ouders op groen. Het was dan ook – over het algemeen gezien – geen slechte week wat betreft de cryptocurrency koersen. Deze week vroeg ik om screenshots (of foto’s genomen met een telefoon van de iPad) aan mijn vader. Ik kreeg een tweetal huil-smileys als toevoeging bij de foto’s. De koersen zijn weer iets gezakt. Mijn vader is nog geen miljonair. Hij hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken over mensen die om geld komen vragen! Hoe gaat het verder met de digitale valuta die mijn ouders samen hebben gekocht?

Crypto portfolio whatsapp
De foto’s met daarbij twee huilsmileys

Algemeen

Wie: De ouders van Edwin
Wat: 6 cryptovaluta kopen
Budget100 euro, 120 euro
Updates: Elke woensdag
Doel: Stoppen met werken en heel rijk worden, althans mijn vader.
Waar gekocht: Bitvavo
Volgende update: 14 november 2018

Een update van mijn ouders zelf

Mijn moeder vindt het “hele crypto-gebeuren” wel interessant, maar mijn vader is degene die er echt helemaal in opgaat. Zijn Bitvavo account staat vaak open op de iPad en ook regelmatig volgen er updates via de whatsapp groep. Mijn vader is nu op zoek naar een nieuwe investering. Het liefste wel eentje die hij bij Bitvavo kan kopen. Wie heeft er nog een gouden tip? Ik heb zelf een aantal munten opgenoemd. Deze gaat hij nu verder onderzoeken. Als je dit nu leest en zelf een aanrader hebt, laat het dan weten in de comments hieronder, op de Bitcoinsaltcoins.nl Facebookpagina of via Twitter!

Zelf ook investeren?

In de voorgaande drie delen heb je kunnen zien hoe gemakkelijk het is om zelf ook cryptocurrency te kopen. Natuurlijk is het niet de voordeligste optie (qua transactiekosten) om direct met iDEAL bij een broker te kopen. Een exchange is vaak goedkoper. Toch is het voor beginners en mensen die snel crypto willen kopen makkelijker om dit te doen bij bijvoorbeeld Bitvavo of Litebit. Voor kleinere bedragen scheelt het niet eens zo enorm veel! Je kan meedoen via deze link. Of je kan klikken op de onderstaande banner.

Cryptocurrency iDEAL

Van groen naar rood

In deel 3 begon het er goed uit te zien. Er was meer groen te zien. In deel 4 lijkt het weer iets tegen te vallen. De algemene waarde van het portfolio is gezakt van €124,20 naar €115,90. Een dipje. Hieronder zie je de screenshots van het portfolio, die mijn vader met zijn telefoon van zijn iPad heeft gemaakt.

Foto van de ipad van mijn vader
Foto van de ipad van mijn vader. De totale waarde van het portfolio in een handige grafiek.
Waarde portfolio ouders
Waarde van alle munten die mijn ouders hebben gekocht.

Alle munten die mijn ouders hebben gekocht

Klik op de munt om er meer informatie over te lezen.

Cardano (ADA)

[crypto coins=”ADA”]

Litecoin (LTC)

[crypto coins=”LTC”]

Ripple (XRP)

[crypto coins=”XRP”]

NEO (NEO)

[crypto coins=”NEO”]

Stellar Lumens (XLM)

[crypto coins=”XLM”]

DigiByte (DGB)

[crypto coins=”DGB”]

Totale waarde en eindstand

Huilsmileys en nog geen miljonair. Mijn vader houdt de koers goed in de gaten de komende tijd. Deze week sluiten we af met een klein beetje verlies. Hopelijk is het volgende week weer beter. Al is het niet de eerste keer dat ik dat hoop.

Waarde van het portfolio: €115,90
Winst Verlies: €4,10