Mijn ouders kopen crypto: Deel 3 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Mijn ouders kopen crypto: Deel 3

Drie weken geleden vroegen mijn ouders aan mij of ik hun kon helpen met het kopen van cryptocurrencies. Ze zijn natuurlijk de afgelopen jaren gehersenspoeld door mij over dit onderwerp. Met name mijn vader is erg enthousiast over zijn gekochte crypto en houdt mij en mijn moeder erg goed op de hoogte. Vorige week sloot ik deel 2 af met  “Ik ben benieuwd naar de volgende update! Hopelijk zien we dan wat meer groen”. Hoe is het deze week verlopen met de crypto van mijn ouders?

Algemeen

Wie: De ouders van Edwin
Wat: 6 cryptovaluta kopen
Budget100 euro, 120 euro
Updates: Elke woensdag
Doel: Stoppen met werken en heel rijk worden, althans mijn vader.
Waar gekocht: Bitvavo
Volgende update: 14 november 2018

Een update tussendoor

Op 1 november stuurde mijn vader een update via Whatsapp. Deze heb ik direct via Twitter gedeeld. Volg ons ook voor het laatste nieuws en de laatste “Mijn ouders kopen crypto-updates”.

Zelf ook meedoen?

Ook in crypto investeren? Maak dan via deze link een account aan bij Bitvavo. Hiermee steun je mij (en deze website) ook een klein beetje. Jij merkt hier zelf niets van. Wij ontvangen een kleine vergoeding over jouw aankopen.

Cryptocurrency iDEAL

Meer groen?

In de onderstaande foto’s zie je het portfolio van mijn ouders. Zoals ik al hoopte: Er is meer groen te zien! Het was geen slechte week voor de valuta die mijn ouders hebben. De best presterende valuta in het portfolio is Ripple, gevolgd door Stellar. De slechts presterende crypto is Digibyte. Deze heeft mijn vader zelf nog in de tweede week bijgekocht.

Update ouders kopen crypto 1
Foto van het Bitvavo-account van mijn ouders vanaf de iPad
Update ouders kopen crypto 2
Screenshot vanaf de telefoon van mijn vader
Update ouders kopen crypto 3
Screenshot 2 van de overige cryptovaluta in het portfolio

Alle valuta en koersen die mijn ouders bezitten

Cardano (ADA)

[crypto coins=”ADA”]

Litecoin (LTC)

[crypto coins=”LTC”]

Ripple (XRP)

[crypto coins=”XRP”]

NEO (NEO)

[crypto coins=”NEO”]

Stellar Lumens (XLM)

[crypto coins=”XLM”]

DigiByte (DGB)

[crypto coins=”DGB”]

Toevoeging van mijn vader en eindstand week 3

Van mijn vader moest ik vermelden dat als hij met zijn crypto een ton verdient, niemand een cent van hem krijgt. Als hij rijk is geworden, wil hij het graag zelf houden.

Waarde van het portfolio: €124,20
Winst: €4,20