Mijn ouders kopen crypto: deel 2 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Mijn ouders kopen crypto: deel 2

In de vorige blog heb je kunnen lezen over de eerste crypto-aankopen van mijn ouders. Ik heb gemerkt dat voornamelijk mijn vader helemaal dol is op zijn aankopen. Een dag nadat hij voor 100 euro aan cryptovaluta had gekocht, besloot hij om nog eens 20 euro bij te kopen. Dagelijks kreeg ik een update van mijn vader over de laatste ontwikkelingen. Na de eerste twee dagen stond hij al goed in de plus; de koers was lichtjes gestegen, waardoor hij weer op zijn normale startbedrag stond. De transactiekosten van Bitvavo had hij er alweer uit! Naar mate de week vorderde, daalde de koersen weer. Deze update zou eigenlijk vorige week uitkomen, maar is iets vertraagd! Hoe gaat het met de cryptovaluta van mijn ouders en welke valuta heeft mijn vader er bij gekocht?


Algemeen

Wie: De ouders van Edwin
Wat: 5 cryptovaluta kopen
Budget: 100 euro, 120 euro
Updates: Elke woensdag
Doel: Stoppen met werken en heel rijk worden, althans mijn vader.
Waar gekocht: Bitvavo
Volgende update: 7 november 2018

Een cryptovaluta bijgekocht

Een dag na de aankoop van de eerste cryptovaluta heeft mijn vader zelf nog een crypto gekocht. Hij heeft hier zelf onderzoek naar gedaan. Advies van mij was niet nodig. Al had hij mijn uitleg over deze valuta wel onthouden. Hij heeft besloten om Digibyte (DGB) bij te kopen. Hier heeft hij 20 euro in geïnvesteerd. Het kopen van de valuta ging er makkelijk. Mijn vader heeft zelf via iDEAL 20 euro gestort op zijn Bitvavo account en daarna voor 20 euro aan DGB gekocht. Zonder mijn hulp. Dit zegt wat mij betreft wel iets over de gebruiksvriendelijkheid van Bitvavo!

Zelf in crypto investeren?

Ook in crypto investeren? Maak dan via deze link een account aan bij Bitvavo. Hiermee steun je mij (en deze website) ook een klein beetje. Jij merkt hier zelf niets van. Wij ontvangen een kleine vergoeding over jouw aankopen.

Cryptocurrency iDEAL

Mijn moeder wordt er gek van en Whatsapp updates

Zoals ik in de inleiding al aangaf is mijn vader helemaal dol op zijn cryptovaluta. Mijn moeder vindt het ook wel interessant, maar niet zo erg als mijn vader. Hij is er nu dagelijks mee bezig. Mijn moeder geeft aan dat ze er soms wel gek van wordt. Ze krijgt meerdere keren per dag een update van mijn vader. De ene keer een vrolijke update, omdat de waarde van zijn portefeulle 10 cent is gestegen, de andere keer minder vrolijk, omdat er 10 cent mist. “Ik ga failliet!”.

Slechte crypto dag
Een foto die ik via Whatsapp ontving. #huilsmiley

De zes cryptovaluta die mijn ouders hebben gekocht

Hieronder zie je de huidige koers van alle munten die mijn ouders hebben gekocht. Als je op de munt klikt, lees je er meer informatie over. Aan het einde van deze maand komt er ook gratis GAS bij, omdat mijn ouders NEO bezitten. Hier lees je meer over in onze volgende update.

Cardano (ADA)

[crypto coins=”ADA”]

Litecoin (LTC)

[crypto coins=”LTC”]

Ripple (XRP)

[crypto coins=”XRP”]

NEO (NEO)

[crypto coins=”NEO”]

Stellar Lumens (XLM)

[crypto coins=”XLM”]

DigiByte (DGB)

[crypto coins=”DGB”]

Totale waarde portfolio

Mijn ouders hebben 120 euro geïnvesteerd. Op het moment is de waarde van hun Bitvavo account: €111,09. In de twee onderstaande foto’s (door mijn vader gemaakt met zijn telefoon van zijn iPad) zie je de overzichten per valuta goed.

Bitvavo ouders kopen crypto
De totale waarde van het portfolio
Deel 2 ouders kopen crypto
De waarde per cryptovaluta

Als afsluiter meldde mijn vader aan de telefoon: “Het gaat niet zo goed. Ik ben alles alweer bijna kwijt!”. Dit valt gelukkig nog wel mee. Ik ben benieuwd naar de volgende update! Hopelijk zien we dan wat meer groen.