Mijn ouders kopen crypto: Deel 11 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Mijn ouders kopen crypto: Deel 11

Ook mijn ouders willen alle lezers van de “Mijn ouders kopen crypto”-artikelen een gelukkig nieuwjaar wensen! Ze hebben het helaas niet op een mooi bountyeiland in een grote villa kunnen vieren, omdat de cryptoinvesteringen nog niet zijn gestegen naar enkele tonnen. Toch zijn ze nog steeds positief. Het bijkopen van meerdere crypto hebben zij nog even uitgesteld. Mijn vader wil het eerst nog even afwachten. Als het portfolio weer boven de 100 euro uitkomt, wil hij er weer over na gaan denken. Ik weet niet of ik het met deze tactiek eens ben, maar ik vind het wel leuk dat mijn ouders nog steeds zo enthousiast zijn over cryptocurrency en hun investeringen.

Wie: De ouders van Edwin
Wat: 6 cryptovaluta kopen
Budget: 120 euro
Updates: Elke woensdag
Doel: Stoppen met werken en heel rijk worden, althans mijn vader.
Waar gekocht: Bitvavo
Volgende update: 9 januari 2019

Een roerig jaar

Mijn ouders zijn in oktober 2018 ingestapt en hebben toen 120 euro geïnvesteerd in meerdere cryptocurrencies. De koersen waren – sinds de hype van eind 2017/begin 2018 – al dramatisch te noemen. Na oktober ging het niet veel beter. Het dieptepunt werd bereikt toen het portfolio van mijn ouders meer dan 50% gedaald was. Daarna is het langzaamaan weer iets aangetrokken. Nog steeds staan zij verlies, maar ze blijven goede moed houden. De afgelopen week is het portfolio – met wat kleine schommelingen – nagenoeg gelijk gebleven. Dit vind mijn vader beter dan weer elke dag geld verliezen. Hij verwacht nog steeds dat hij ooit kan stoppen met werken en rijk wordt van zijn investeringen. Ik betwijfel dit, maar gun het mijn vader natuurlijk van harte!

Screenshots van het portfolio

Vanochtend stuurde mijn vader weer de wekelijkse update door. In de eerste delen waren dit foto’s genomen met zijn telefoon vanaf zijn iPad. Tegenwoordig lijkt hij het screenshots maken vanaf zijn telefoon door te hebben. Hieronder zie je de huidige stand van zaken van het portfolio.

Deel 11 Deel 11

Overzicht van alle crypto

Klik op een valuta om er meer informatie over te lezen.

Cardano (ADA)

[crypto coins=”ADA”]

Litecoin (LTC)

[crypto coins=”LTC”]

Ripple (XRP)

[crypto coins=”XRP”]

NEO (NEO)

[crypto coins=”NEO”]

Stellar Lumens (XLM)

[crypto coins=”XLM”]

DigiByte (DGB)

[crypto coins=”DGB”]

Ook investeren in crypto?

Mijn ouders hebben bewust gekozen om te investeren bij de aanbieder Bitvavo. De reden heb je in het eerste deel kunnen lezen. Dit is ook een van mijn favoriete aanbieders van dit moment. Binnenkort openen zij zelfs een eigen grote exchange, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Binance. Via de onderstaande button kun je je snel en eenvoudig aanmelden en zelf ook beginnen met het investeren in cryptocurrencies!

Investeren in cryptocurrency

Totale waarde en het verlies

Vorige week stond de totale waarde van het portfolio op €67,32. Nu is het iets gezakt, maar nagenoeg gelijk gebleven. De best presterende valuta is Ripple. Lees ook onze uitgebreide Ripple voor beginners – gids. De koersen staan momenteel wel in het groen, dus wie weet is het volgende week nog positiever!

  • Waarde vorige week: €67,32
  • Waarde deze week: €66,69