Mijn ouders kopen crypto: Deel 10 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Mijn ouders kopen crypto: Deel 10

Twee weken geleden ging het slecht met het portfolio van mijn ouders. De week erna iets beter. Nu lijkt er niet veel veranderd te zijn, terwijl het portfolio in de week zelf wel hele grote schommelingen heeft laten zien. Mijn vader meldde dat het de ene dag leek alsof het weer heel goed ging. De andere dag kwam het bericht dat hij weer terug bij af was. Dit was een gevoel dat onder veel mensen binnen de cryptowereld wel heerste. Eerste kerstdag was in ieder geval een zeer rode dag. Geen feestelijke koersen. Tweede kerstdag ziet er, vroeg in de ochtend, al iets beter uit, maar wie weet wat de rest van de dag ons gaat brengen.

Wie: De ouders van Edwin
Wat: 6 cryptovaluta kopen
Budget: 120 euro
Updates: Elke woensdag
Doel: Stoppen met werken en heel rijk worden, althans mijn vader.
Waar gekocht: Bitvavo
Volgende update: 2 januari 2019

Terug bij af?

Mijn vader gebruikte deze zin wel, maar hij wil soms wel eens overdrijven. Terug bij af is hij nog lang niet, maar dat het portfolio meer dan 40% waarde is verloren sinds de start, is wel een feit. Mijn ouders lijken dit niet erg te vinden. Zij zien het denk ik meer als leuke gok. Toch hoop ik stiekem dat zij zich gaan verdiepen in de achterliggende techniek, want daar gaat het mij het meeste om. Ik vind het persoonlijk leuk om te schrijven over dingen zoals acceptatie van cryptocurrency in games en de 25 meest invloedrijke personen in de wereld van blockchain, dan schrijven over technische analyse. Volgens mijn eigen analyse is de cryptowereld bij lange na niet terug bij af. Zo ook het portfolio van mijn ouders niet!

Ook een crypto portfolio opbouwen?

Mijn ouders hebben wellicht in een ongunstige tijd crypto gekocht. Denk jij dat het nu wel een gunstige periode is om cryptocurrency te kopen? Dan kun je wellicht ook de stap wagen. Ik vertrouw op de aanbieder Bitvavo. Zij bieden een grote selectie cryptovaluta aan en hebben gunstige transactiekosten. Begin januari 2019 wordt zelfs de Bitvavo Exchange gelanceerd! Via de onderstaande button kan je ook bij deze aanbieder kopen.

Koop crypto met iDEAL bij Bitvavo

Totale waarde in afbeeldingen

In de onderstaande afbeeldingen zie je de totale waarde van het portfolio van mijn ouders. Als je wilt weten waarom ze de onderstaande valuta hebben gekocht, dan kan je deel 1 bekijken. Hier leg ik precies uit waarom zij deze valuta bij Bitvavo hebben gekocht.
DEel 9
Deel 9 portfolio

Overzicht van alle crypto

Klik op een valuta om er meer informatie over te lezen.

Cardano (ADA)

[crypto coins=”ADA”]

Litecoin (LTC)

[crypto coins=”LTC”]

Ripple (XRP)

[crypto coins=”XRP”]

NEO (NEO)

[crypto coins=”NEO”]

Stellar Lumens (XLM)

[crypto coins=”XLM”]

DigiByte (DGB)

[crypto coins=”DGB”]

Totale waarde en het verlies

Mijn vader had halverwege gezien dat het portfolio boven de 75 euro uitkwam. Daarna is het weer iets gezakt.

  • Totale waarde vorige week:  €64,22
  • Totale waarde deze week: €67,32