Metamask bereikt mijlpaal: een miljoen gebruikers - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Metamask bereikt mijlpaal: een miljoen gebruikers

Metamask miljoen gebruikers Ethereum

Ethereum browser wallet Metamask heeft een prachtige mijlpaal overtroffen. Ze hebben nu meer dan een miljoen gebruikers. De Chrome-extensie brengt dit nieuws op het moment dat Ethereum (ETH) de hoogste prijs sinds zeven maanden heeft bereikt.

Piek in transacties

De mijlpaal van de miljoen gebruikers is gepaard gegaan met een piek in Ethereum-transacties die volgens Trustnodes in minder dan een maand is verdubbeld van 400k tot 800k. Ook is GAS naar het hoogste niveau in tijden gestegen. De toename van netwerkactiviteit werd gekatalyseerd door een groot momentum op de markten, aangezien de ETH-prijzen naar $300 stegen. Sinds afgelopen weekend heeft ’s werelds op een na grootste crypto-actief naar marktkapitalisatie 28% behaald.

Live koers van Ethereum bekijken

Hieronder zie je de live koers van Ethereum van de afgelopen 30 dagen. Je kunt zelf schakelen tussen o.a. uur-, dag- en jaargrafieken van Ethereum. Als je besluit om Ethereum te kopen via de button, dan handel je de eerste 1000 euro zonder handelskosten!

Metamask presenteert Snap

Het team achter Metamask presenteert dit weekend op de ETHDenver-hackathon een nieuwe ontwikkeling met de naam Snaps. Met Snaps kunnen ontwikkelaars plug-ins bouwen die de functionaliteit voor Metamask kunnen uitbreiden.