Manieren om DASH te kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Manieren om DASH te kopen

Dash kopen

Dash is een populaire munt met de focus op privacy. De koers van DASH schommelt veel. En is vaak erg hoog. Deze crypto is populair om te kopen, maar ook om mee te handelen. Je kan DASH op veel verschillende manieren kopen. Zo is het mogelijk om hem tegen andere cryptocurrency te ruilen via Changelly, direct te kopen met iDEAL of om op een exchange te handelen. In deze blog leggen wij de manieren om te kopen kort uit. Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Klik hier om direct DASH met iDEAL te kopen!


Kopen met iDEAL

Voor de beginner is dit zeker de beste optie. Je koopt veilig en vertrouwd jouw munten via een bankrekening. Overboeken doe je met het bekende iDEAL. Dit kan bij onze partner Litebit. Zij bieden Dash kopen aan tegen een aantrekkelijk tarief. Volg het stappenplan Dash kopen als je geïnteresseerd bent om deze crypto te bezitten.

  • Ga naar Litebit via deze link
  • Maak gratis een account aan als je deze nog niet hebt
  • Kies de markt Dash
  • Voer het aantal dat je wilt hebben in. Je kan ook het aantal euro invullen dat je uit wilt geven. Dan krijg je direct te zien hoeveel van deze cryptovaluta je er voor terugkrijgt.
  • Voer een ontvangstadres in of gebruik de wallet van Litebit als je zelf geen wallet hebt
  • Betaal met iDEAL
  • Je hebt binnen een paar minuten de cryptovaluta in jouw wallet staan

Omruilen via Changelly

Wij hebben een uitgebreide guide geschreven hoe Changelly werk. Het komt er op neer dan je online gemakkelijk valuta kan omruilen tegen elkaar. Zo kun je eerst Bitcoin kopen en deze in een eigen wallet zetten. Daarna ruil je dit om bij Changelly (gratis account) naar Dash. Lees ons Changelly uitleg en stappenplan voor meer informatie

Dash kopen via een exchange

Ook is het mogelijk om eerst Bitcoin te kopen bij een goedkope aanbieder (zie hieronder). Daarna verstuur je de coins naar een exchange toe. Hier handel je tussen de markten BTC/DASH. Dit is vaak de goedkoopste optie, maar niet altijd even geschikt voor de beginner.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.