Loom Network (LOOM): Beveiligde, schaalbare spellen en DApps op de blockchain - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Loom Network (LOOM): Beveiligde, schaalbare spellen en DApps op de blockchain

Loom Network maakt volledig schaalbare blockchain-spellen en DApps mogelijk met de beveiliging van het Ethereum Mainnet. Net als EOS op Ethereum. LOOM is het blockchain-applicatieplatform voor de volgende Ethereum generatie.

Wat is Loom Network

LOOM is een Layer 2-schaaloplossing voor Ethereum die live in productie is. Het is een netwerk van DPoS-sidechains dat zeer schaalbare games en gebruikersgerichte DApps mogelijk maakt. Deze sidechains bieden dezelfde schaalbaarheid en doorvoer zoals beloofd door alternatieve platforms zoals EOS. En dit terwijl ze nog steeds worden ondersteund door de beveiliging van Ethereum. LOOM bouwde de eerste Plasma Cash-implementatie waarmee Ethereum-based tokens kunnen worden gebruikt op LOOM-sidechains, met de volledige veiligheidsgaranties van Ethereum.
Sinds maart 2018 is Loom Network live in productie.

Welke DApps kun je vinden op LOOM?

’s Werelds allereerste blockchain-gebaseerde game is Zombie Battleground. Het is de nieuwe generatie van CCG/TCG (collectible card game/trading card game). Hierin verzamel, beheer en bezit je kaarten op de blockchain.
CryptoZombies is de naam van Ethereum’s meest populaire DApp coding handleiding.
DelegateCall is een 100% blockchain-based sociale Q&A-site. Hier kan je terecht om al je blockchainvragen beantwoord te krijgen en om tokenized Karma te verdienen als je antwoorden geeft.

LOOM SDK projecten

Een SDK is de afkorting van software development kit. SDK bepaalt welke API-bibliotheek wordt gebruikt om het project te bouwen. Er zijn verschillende LOOM SDK projecten.
Axie Infinity: Dit is een spel op de blockchain met Fantasy-huisdieren die je kan verzamelen, waar je mee kan fokken en uiteindelijk mee kan vechten.
Neon District: Een blockchain-based Cyberpunk role-playing game.
Pixie Shopping Street: Pixie Shopping Street is een kledingontwerp/dress-up game en marktplaats.

Ontwerp je game op LOOM

LOOM is ook een geschikt netwerk voor ontwikkelaars. Zo zijn er verschillende documenten die jou helpen opstarten bij het bouwen van gedecentraliseerde apps op je eigen DappChainZo zijn er verschillende voorbeeld apps en ontwikkelaar-SDK’s voor Unity, Cocos, Phaser, Java Script en GoLang om gemakkelijk aan de slag te kunnen gaan.

Loom Network kopen

Bij de onderstaande aanbieders kan je Loom Network kopen of een andere crypto. Daarmee kan je op een exchange LOOM kopen.