Litebit voegt Stellar Lumens en OmiseGO toe - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Litebit voegt Stellar Lumens en OmiseGO toe

Litebit omg en Stellar XLM

Na een lange periode geen nieuwe cryptocurrencies toegevoegd te hebben, is het eindelijk weer zover. Litebit heeft in de afgelopen dagen twee nieuwe cryptovaluta toegevoegd. Het is nu mogelijk om Stellar Lumens (XLM) en OmiseGO (OMG) te kopen met iDEAL bij Litebit. Ook hebben zij twee-staps-verificatie voor sommige onderdelen verplicht gemaakt en is er een nieuw Cloudflare-scherm. Dit scherm, wat je ziet op de bovenstaande afbeelding, moet de website onder andere beschermen voor DDOS-aanvallen.

Stellar Lumens kopen Litebit

Deze cryptovaluta is erg populair en werd veel aangevraagd bij Litebit. In Nederland horen wij steeds meer mensen die razend enthousiast zijn over Stellar, met de afkorting XLM. De Stellar koers is de afgelopen dagen iets gezakt, dus wellicht meteen een mooi moment om in te kopen. Je kan op de onderstaande button klikken om direct Stellar Lumens met iDEAL te kopen bij Litebit. Zij zijn niet de enige die dit aanbieden overigens. Binance biedt deze cryptovaluta al enige tijd aan.

Koop direct Stellar Lumens bij Litebit

OmiseGO

OmiseGo is een zeer ambitieus project. Het wil dé manier worden om het uitwisselen tussen diverse valuta makkelijker te maken. Het is mede ontworpen door de bedenker van Ethereum, Vitalik Buterin. Voor meer informatie kan je onze pagina over OmiseGO raadplegen. Het is een bekende cryptovaluta die wereldwijd al veel gebruikt wordt. Fans en experts verwachten veel van de munt, omdat het in veel sectoren goed toepasbaar is. Je kan deze munt via de onderstaande button direct kopen met iDEAL.

Koop direct OmiseGO bij Litebit

Twee-staps-verificatie Litebit

Vandaag werd op de Facebook van Litebit bekend dat 2FA (Two-factor-Authentication) vereist is bij aankoop van cryptovaluta met Litebit Credits. Dit hebben zij ingesteld om de veiligheid te verhogen. In het onderstaande Facebook-bericht lees je hier meer informatie over: