Home Cryptocurrency kopen Litebit stopt tijdelijk met aannemen nieuwe klanten

Litebit stopt tijdelijk met aannemen nieuwe klanten

DELEN
Litebit iDEAL

3 uur geleden lazen wij het bericht op Twitter dat Litebit per direct stopt met het aannemen van nieuwe klanten. Het is dus op het moment niet mogelijk om je te registreren en een account aan te maken bij Litebit.

Het bericht op Twitter van Litebit.eu

Hieronder lees je de update van Litebit op hun eigen officiële social media

Alvast aanmelden

Je kan je nog steeds aanmelden met een e-mailadres. Je krijgt dan als eerste een bericht als je je weer aan kan melden. Dit kan je doen via deze link.

Waarom doen zij dit?

De laatste maand(en) hebben Nederlandse aanbieders van Bitcoin en andere cryptocurrency het zwaar. Wij hebben hier ook een blog aan gewijd. Deze lees je via: Nederlandse cryptocurrency aanbieders ervaren hoge druk. Litebit wil op deze manier meer controle hebben over de groei. Wij hopen/verwachten dat zij de infrastructuur aanzienlijk zullen gaan verbeteren. Op het moment staat er voornamelijk bij munten op Litebit 0 beschikbaar.

Waar kun je wel kopen?

In de onderstaande tabel kun je onze favoriete aanbieders op een rij zien:

DELEN
Vorig artikelSphere ICO: Decentraal Sociaal netwerk
Volgend artikelMinen van Electroneum
Edwin is de oprichter van Bitcoinsaltcoins.nl. Sinds 2012 investeert hij in cryptovaluta. Ooit begon hij (te laat) met Bitcoin, maar wel op tijd met Litecoin. Toen hij zijn eerste winst maakte met LTC, was Edwin verkocht. Sindsdien volgt hij al het cryptocurrency nieuws. Zijn cryptopassie kan hij sinds 2017 kwijt op Bitcoinsaltcoins.nl.

2 REACTIES

 1. Ja hallo?! Bij Littlebit kan je juist niet kopen, en dan komen jullie eraan dat je daar wel kan komen?! BTC direct is ook gestopt.. Graag een update artikel,.. waar je juist Ripple kunt kopen…

  • Beste,

   Het gehele artikel is gewijd aan het feit dat Litebit geen nieuwe klanten aanneemt. Zowel AnycoinDirect en BTCDirect nemen geen klanten meer aan op het moment. Ook Bitonic heeft het zwaar. Wij hebben er daarom voor gekozen om alleen in de tabel toch alle aanbieders op te nemen. Bij sommigen kan je namelijk alvast voor-registreren. Je ontvangt dan een mail wanneer je definitief kan gaan kopen. Ripple kopen kan nu op meerdere manieren:

   – Een account aanmaken bij Changelly, met creditcard Bitcoin of een andere munt kopen. Deze opsturen naar een aangesloten exchange (zie hier de lijst van Ripple exchanges). Eerst een account aanmaken op een exchange en verifiëren. Daar Ripple kopen.
   – Wachten totdat Litebit weer klanten accepteert.
   – Via Nocks NLG kopen, deze opsturen naar een aangesloten exchange (die zowel gulden als XRP heeft). Verhandelen naar XRP.

   Een hele makkelijke manier van Ripple kopen direct met iDEAL is er op het moment niet. Je zal altijd meerdere omwegen moeten maken.

   Succes en mocht het niet lukken, kun je altijd ons contactformulier gebruiken,
   Edwin

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here