Wat zijn Litebit Credits en wat kan je er mee? - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Wat zijn Litebit Credits en wat kan je er mee?

Litebit iDEAL

Litebit credits zijn de interne betaalmethode van dewebsite Litebit.eu. Met deze credits kan je onder andere cryptocurrency kopen, geld laten uit betalen op de bankrekening, transactietijden verkorten en transactiekosten verminderen. Let op: Het is geen cryptocurrency en de waarde van 1 credit is en blijft 1 euro, tenzij Litebit anders bepaald. Je kan deze credits op verschillende manieren krijgen. Er is zelfs een optie om Litebit credits gratis te ontvangen. In deze blog lees je alles over Litebit credits, de voordelen ervan en hoe je deze kunt krijgen.

De voordelen van Litebit Credits

Litebit Credits worden veel gebruikt door mensen. Ook handelaren die geen zin hebben in lange wachttijden maken er veelvuldig gebruik van. Volgens de helpdeks van het bedrijf zijn dit de voordelen van het gebruiken van deze credits:

 • Snelle transactietijden
 • Geen transactiekosten of wachttijden bij kooporders.
 • LiteBit credits gekregen van verkooporders kunnen direct gebruikt worden voor nieuwe kooporders.
 • Bij het opnemen van LiteBit credits, verkregen van meerdere verkooporders, wordt maar een eenmalige bankkosten gerekend.
 • Cryptocurrency kopen met credits
 • Snel uitbetalen naar euro op een bankrekening
 • Vaste koers van 1 euro = 1 Litebit credit

Litebit credits kopen

Je kan, als je orders wilt betalen in credits, deze snel en gemakkelijk kopen met iDEAL. Zo zet je echte euro’s om in credits. Je kunt de volgende stappen ondernemen om deze te kopen. Let op: Je hoeft niet deze credits te kopen om bij Litebit cryptogeld te kopen. Ook kan het ook gewoon via iDEAL betalen. Dit is een prima optie.

 1. Maak een account aan bij Litebit via deze link (gratis account)
 2. In jouw account zie je aan de linkerkant het credits-gedeelte
 3. Druk op de knop kopen en bepaal hoeveel Litebit Credits je wilt hebben
 4. Selecteer de betaalmethode, bijvoorbeeld iDEAL
 5. Druk op koop credits nadat je de order hebt nagekeken
 6. Voltooi de transactie
 7. Gefeliciteerd! Je hebt nu Litebit credits gekocht

Cryptocurrency kopen met credits

Op onze blog over hoe werkt Litebit kun je zien op wat voor manier je normaal cryptovaluta koopt. Je kan dit stappenplan volledig volgen, maar bij betaalmethode selecteer je dan de optie om te betalen met Litebit Credits (zie afbeelding 1). Hierna voltooi je de transactie en ontvang je de cryptovaluta op jouw adres.

Litebit credits

Litebit credits opnemen naar euro

Als je vanuit een Litebit Wallet cryptocurrency verkoopt, ontvang je hier credits voor. Deze kun je snel, goedkoop en makkelijk omzetten naar euro’s op de bankrekening. Vanuit het home gedeelte van jouw account zie je deze optie staan. Je vult in hoeveel credits je wilt verkopen en bevestigd jouw rekeningnummer. Litebit uitbetaling is snel en kan ook met spoed gedaan worden tegen extra kosten. Wij hebben nooit problemen met de normale transactietijd naar onze ABN rekening.

Gratis Litebit credits krijgen

Je kan ook gratis de credits krijgen door mee te doen met het partnerprogramma van Litebit. Ook wel affiliateprogramma genoemd. Je krijgt commissie over alle aankopen die via jouw persoonlijke link doet. Het programma kun je in jouw account vinden onder het kopje partnerprogramma.