Lisk kopen met iDEAL of op een exchange - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Lisk kopen met iDEAL of op een exchange

Lisk kopen iDEAL

Lisk wordt afgekort als LSK en is een populaire cryptocurrency. Het is een open-source platform waar decentrale applicaties op worden aangeboden. Het is een van de eerste modulaire cryptovaluta op de markt. Hier en daar lijkt op sommige vlakken op Ethereum. Bij Lisk werken echter de decentrale applicaties op een sidechain op een geheel zelfstandige manier. Hierdoor wordt de hoofd-blockchain van Lisk nooit beïnvloed als er op een zijketting iets fout gaat. Lisk kopen kan op verschillende manieren. Deze cryptovaluta kan je direct met iDEAL kopen. Ook is het mogelijk om bij een aangesloten exchange te handelen tussen bijvoorbeeld Bitcoin en Ether. Lisk kopen met iDEAL is wellicht de beste optie voor beginners.


Lisk kopen met iDEAL

LSK aanschaffen met het vertrouwde iDEAL is erg simpel. Het is nog steeds mogelijk om gewoon een Lisk wallet te gebruiken die je zelf beheert.

  1. Ga naar Litebit via deze link (gratis account)
  2. Maak een account aan en verifieer deze. Lees ook ons Litebit stappenplan. Het verifiëren is binnen een paar tellen gedaan.
  3. Maak een Lisk wallet aan (gratis, via deze link)
  4. Kies bij Litebit de optie Lisk in het overzicht
  5. Voer in hoeveel je wilt kopen. Je ziet direct hoeveel je er voor moet betalen.
  6. Vul een ontvangstadres in van jouw wallet
  7. Betaal via iDEAL en wacht af totdat je succes LISK gekocht hebt met iDEAL

Via een exchange aanschaffen

Je kan bij meerdere exchanges deze cryptocurrency kopen. Je maakt dan Bitcoin of Ether over naar een exchange en je handelt tussen BTC/LSK of ETH/LSK. Daarna kan je weer jouw valuta overmaken naar een geldige LSK wallet. Je kan handelen met Lisk op bijvoorbeeld Yobit (gratis account), Bittrex en Poloniex. Bitcoin en Ether kun je bij de onderstaande aanbieders kopen. Bekijk deze allemaal eens om de prijzen te vergelijken.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Met Changelly

Een andere slimme optie is om LISK om te ruilen vanaf een andere cryptocurrency via Changelly (gratis account). Wij hebben een uitgebreide Changelly uitleg geschreven. Je kan de munt omruilen vanaf 50+ andere cryptovaluta. Dit tegen gunstige tarieven.

changelly lisk kopen

Soorten Lisk wallets

Lisk kun je bewaren in meerdere soorten wallets (portemonnees). Via deze link zie je een actueel overzicht van de wallets. Zo kun je Lisk Nano gebruiken. Dit is een snelle variant, omdat je niet de gehele blockchain hoeft te downloaden. Wil je de volledige versie, kijk dan eens naar de Lisk Core wallet.