Kopen

Cryptocurrency kopen

Je hebt op deze pagina geklikt of bent hier via de zoekmachine gekomen, omdat je interesse hebt in crypto kopen. Mocht je helemaal nieuw zijn met cryptogeld en cryptocurrency kopen, dan raden wij je aan om eerst onze gids cryptocurrency voor beginners te lezen. Op deze pagina lees je alle mogelijkheden om digitaal geld te kopen. Na het lezen kun je direct aan de slag.

In de onderstaande overzichtstabel vindt je alle Nederlandse cryptocurrency brokers waar je snel verschillende digitale valuta kan kopen. Lees ook onze Ripple guide voor een uitgebreide uitleg over Ripple en XRP.

Direct met iDEAL kopen

Er zijn verschillende opties waarbij je gewoon vertrouwd met iDEAL cryptocurrency kan kopen. Bekijk hieronder de beste aanbieders van dit moment in een handig overzicht:

Investeer nooit meer geld dan je kan verliezen. Doe altijd je eigen research, koop geen munten zonder zelf goed in te lezen.

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan