Koersstijgingen voor Altcoins
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Koersstijgingen voor Altcoins

Analist Michaël van de Poppe liet onlangs in een Twitter bericht weten dat meerdere altcoins gaan stijgen met meer dan vierhonderd procent. Van de Poppe heeft meer dan 658.000 volgers op Twitter.

De crypto-analist voorspelt dat Avalanche (AVAX) flink in koers gaat stijgen. Van de Poppe heeft het over een stijging tussen 329 procent en 407 procent. De munt komt dan uit tussen 55 dollar en 65 dollar. Volgens de analist ligt het koersdoel voor Litecoin (LTC) en Chainlink (LINK) tussen de 220 dollar en 260 dollar. Van de Poppe zegt dat de munt Cosmos gaat stijgen en uitkomt tussen de 25 dollar en 35 dollar.

Verder zegt de Twitteraar dat Bitcoin (BTC) wel is op een koers van tussen de 38.000 dollar en 42.000 dollar uit kan komen. In een video op Youtube zei Van de Poppe dat er een bull run komt op de cryptomarkt. Deze kan wel eens meer dan een jaar duren als Bitcoin exchange-traded fund (ETF) groen licht krijgt. “In 2003 werd goud ETF gelanceerd. Daarna ging goud 5x over de kop. Dus als de Bitcoin ETF wordt gelanceerd, dan weten we bijna zeker dat dat er een grote cyclus gaat beginnen en deze gaat pieken in 2025,” aldus de crypto analist.