Koersen crypto stijgen flink op 17 maart 2020 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Koersen crypto stijgen flink op 17 maart 2020

17 maart crypto koers omhoog groen bitcoin

Bitcoin stijgt weer richting de magische 5000 euro grens, Ethereum staat bijna 9 procent in de plus en ook Ripple volgt. De ergste klap van de afgelopen dagen lijkt zich langzaamaan te herstellen, maar experts denken dat een bodem nog niet altijd is gevonden. Toch staan de koersen er vandaag op 17 maart 2020 een stuk beter voor dan de afgelopen dagen. Het coronavirus en de coronacrisis lijken vooralsnog geen reden voor mensen om cryptocurrencies te zien als veilige haven in barre tijden. Experts denken dat het gevecht van welke crypto belangrijk gaat worden tijdens de huidige crisis- maar ook erna- nog spannend gaat worden. Hieronder zie je het koersverloop live van de afgelopen 24 uur. Percentages zijn op het moment van schrijven.

Bitcoin +13,18%

De belangrijkste digitale valuta lijkt zich een klein beetje te herstellen van de eerste klap. Waar andere traditionele beurzen het nu nog iets moeilijker hebben, noteert BTC een mooie plus van meer dan 13 procent.

Ethereum +8.96%

Ethereum staat weer boven de 100 euro en lijkt richting de 110 euro te stijgen. Deze lijn volgt de BTC-lijn, zoals je kan zien in de onderstaande grafiek.

XRP (Ripple) +8,97%

Ripple heeft zich ook goed herpakt en stijgt richting de 14 cent. Verwacht wordt dat dit ook een mooi target is voor de komende dagen en wellicht een nieuwe (tijdelijke) bodem kan vormen.

Alle koersen staan op de afgelopen 24 uur ingesteld. Je kan dit zelf rechtsboven wijzigen in: 1 dag, 7 dagen, 30 dagen, dit jaar tot en met nu en alles. Visual van Coin360.com (link).