Wat is BCEX? Een uitleg. - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Wat is BCEX? Een uitleg.

BCEX is een exchange in Hong Kong waar je cryptovaluta kan verhandelen. In Hong Kong vind je ook veel andere crypto-exchanges. Deze verbiedt Amerikaanse beleggers om te handelen op de crypto-exchange. Er zijn verschillende cryptovaluta en handelsparen beschikbaar. Dit aantal blijft nog groeien. De website is het meest populair in het land Zuid-Korea.

BCEXGeaccepteerde betaalmethoden

Op de BCEX zijn verschillende betaalmethoden geaccepteerd. In de onderstaande opsomming vind je de betaalmethoden die worden geaccepteerd. Wanneer je deze cryptovaluta bezit kan je ze makkelijk gebruiken om andere cryptovaluta op de exchange te krijgen. Onder het kopje handige links vind je de meest recente actieve handelsparen op Coin Market Cap.

  • Ethereum (ETH)
  • Bitcoin (BTC)
  • CK USD
  • ContractNet (CNET)

Handelskosten en opnameprijzen

De exchange BCEX is qua handelskosten vooral een prettige exchange voor als je cryptovaluta wilt kopen. Er worden dan namelijk geen extra kosten in rekening gebracht. Wanneer je cryptocurrencies wilt verkopen op de exchange betaal je wel extra kosten. Je betaalt dan een trading fee van 0,20%.
De opnameprijzen worden berekend met behulp van percentages. Dit gebeurt maar bij 9 andere bestaande exchanges. Als je kijkt naar de opnameprijzen is het voordeliger om steeds kleine bedragen op te nemen. Je betaalt 0,50% als opnameprijs.

Handelen met cryptocurrencies

Voor nieuwe cryptovaluta-beleggers accepteert BCEX alleen cryptocurrencies als betaalmiddel. Beschik je daar nog niet over? Bekijk dan de onderstaande tabel om de cryptovaluta te kopen waarmee je op de BCEX exchange kunt handelen.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.

Handige links

Ga naar de officiële website
Bekijk de actieve handelsparen