Bibox, wat is het? Een uitleg. - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Bibox, wat is het? Een uitleg.

Bibox is een exchange waarop je cryptovaluta kan ruilen. Op deze exchange is het niet mogelijk om met geld verschillende cryptovaluta te kopen. Het is een van de grootste exchange platforms ter wereld. Het is een Chinees platform dat naast de grotere en bekendere cryptovaluta, zoals Ethereum en Bitcoin, ook kleinere en onbekendere munten ondersteunt.

BiboxDe geschiedenis van Bibox

Bibox is een Chinees platform dat is ontworpen en gemaakt door Chinese ontwikkelaars. Het Bibox-portaal is verder en ontwikkeld en gemoderniseerd met behulp van managers die ook hebben gewerkt aan het OKCoin.com-portaal. Ook gaan er geruchten dat voormalige medewerkers van Hobi en Binance een rol hebben gespeeld in het opzetten van Bibox. Het portaal werd in 2017 gelanceerd, na een succesvolle ICO.

De kenmerken en visie

De exchange heeft een eenvoudige en toegankelijke interface die ook voor beginners fijn is om mee te werken. Het platform onderscheidt zich van andere exchange-platforms door deze eenvoud maar ook door de functionaliteit en nog belangrijker, de betrouwbaarheid. Ondanks dat Bibox een Chinees platform is, heeft het naast een Chinese versie ook versies in meerdere andere talen, waaronder een Engelse versie. Wanneer je deze talen niet kan lezen, kan je gebruik maken van een ingebouwde vertaler.

Een van de grootste platforms

Het exchange-platform is een van de grootste ter wereld. Dit komt mede dankzij de verdere ontwikkeling en modernisatie die is gedaan door OkCoin.nl-portaal managers. Hierdoor is het platform namelijk eenvoudiger en toegankelijker geworden. Het platform kan meer dan 10 miljoen gebruikers tegelijkertijd bedienen. Ook kunnen er per seconde 1 miljoen transacties worden uitgevoerd.

Handige links

Bekijk hier de officiële website
Bekijk hier de actieve marktparen