Ethereum kennisbank

Ethereum kennisbankEthereum is een van de belangrijkste digitale valuta ter wereld. Op het moment staat het wisselend op de tweede en derde plaats. Veel cryptocurrency-termen zijn ontstaan dankzij Ethereum en de bijbehorende digitale valuta Ether. Op deze pagina van de Bitcoinsaltcoins.nl kennisbank zie je de uitleg van deze termen. De Ethereum kennisbank is onderverdeeld in meerdere categorieën. Aan de ene kant leer je over algemene termen die gaan over Ethereum. Denk bijvoorbeeld aan ETH Gas, Gwei en Dapps. Aan de andere kant staan de vier belangrijke fases van Ethereum. Het project is onderverdeeld in meerdere fases. In 2019 wordt verwacht dat de laatste fase, Serenity, ingaat. Ethereum kan wel tot 1000x meer transacties per seconde gaan verwerken dankzij de laatste fase van Ethereum. Mis je nog een term? Neem dan gerust contact met ons op!

Ethereum kennisbank

Hieronder zie je de ETH kennisbank. Wil je nog meer leren? Dan raden we aan om eens een kijkje te nemen op de officiële website van het project. Deze staat vol met documentatie en leerprogramma’s. Wie meer interesse heeft in het leren van de programmeertaal Solidity kan een online cursus volgen. Deze programmeertaal leren uit een boek raden wij niet aan.

Betaal géén handelskosten bij Bitvavo

Bitvavo heeft een onwijs gave actie voor nieuwe klanten. Bij de aankoop van de eerste 1000 euro aan cryptocurrencies, betaal je geen handelskosten. Dit is een unieke actie van dit bedrijf. Zij zijn hiermee wederom de goedkoopste crypto exchange van Nederland!

Maak snel een account aan