When Lambo? Meme uitgelegd in tekst en video - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

When Lambo? Meme uitgelegd in tekst en video

When Lambo is een term die je vaak tegenkomt binnen crypto-communities. Het is uitgegroeid tot een meme van formaat. Zo zijn er honderden afbeeldingen te vinden als je op deze term zoekt. Wat betekent deze crypto-meme eigenlijk? Een uitleg in tekst en video!

Wat is When Lambo?

When Lambo is een meme in de wereld van cryptocurrency. Investeerders in cryptocurrencies vragen zich bij crypto-projecten af wanneer de koers gaat stijgen, zodat ze een nieuwe Lamborghini kunnen kopen van hun investering. Vaak is dit een kleine investering. Sommige mensen nemen deze meme wel erg serieus.

Telkens wanneer een nieuwe munt wordt gelanceerd, wordt de vraag gesteld om aan te geven of het kopen van de munt de moeite waard is om uiteindelijk de auto te betalen. Er is zelfs een beroemde meme van Vitalik Buterin, de bedenker van ether, als Jezus, die een rode Lamborghini in zijn handen houdt. Buterin, van zijn kant, heeft gedreigd om het hele ethereum-project te staken als ponzi-schemes en snel-rijk beloftes de de industrie domineren.

Vitalik lambo jesus
De oprichter van Ethereum als jezus met een lambo in zijn handen.

Exchange huurt Lamborghini’s voor conferentie

Een grote exchange had voor de jaarlijkse Consensus-conferentie meerdere Lamborghini’s gehuurd. De luxe sportauto is het symbool geworden van de community. Als je met jouw investering zo rijk bent geworden dat je een Lambo in crypto af kan rekenen, dan heb je het helemaal gemaakt.

Volgens de CEO van een marketingbureau: Lamborghini’s hebben altijd al gestaan voor nieuw geld. Het is een symbool voor buitensporige en onredelijke rijkdom, omdat niemand een Lamborghini nodig heeft”.

Een verzameling meme afbeeldingen

Lambo meme crypto
Toen het nog heel goed ging met de crypto-koersen
Toen het wat minder goed ging met de crypto-koersen
When-lambo.com
Screenshot van website https://when-lambo.com. Hier kan je uitrekenen wanneer jouw investering een lambo waard wordt.