The Flappening: Litecoin vs. Bitcoin Cash - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

The Flappening: Litecoin vs. Bitcoin Cash

The Flappening is een cryptobegrip geworden dankzij Charlie Lee. Hij is de oprichter van de cryptovaluta Litecoin. In deze blog lees je een korte uitleg over het begrip en zie je hoe je dit zelf kan bekijken.

Wat is The Flappening?

De Flappening wordt gedefinieerd als het moment dat Litecoin groter, belangrijker en waardevoller wordt dan Bitcoin Cash. Het is een woord dat is bedacht door Charlie Lee, de oprichter van Litecoin. Hij deed dit in een bericht op Twitter op 25 februari 2018.

Litecoin en kippen

Jarenlang wordt Litecoin in verband gebracht met kippen. Waarom eigenlijk? De meeste mensen vonden toen Litecoin de eerste grote prijsstijging doormaakte, de mensen in een chatgroep “koortsachtig enthousiast” waren. Een van de dingen die constant werd herhaald was “Arise Chicken”. Deze regel komt uit het tv-programma Aqua Teen Hunger Force. In de onderstaande video kun je het bewuste fragment bekijken.

Charlie Lee heeft volgens mij ook een soort obsessie met kippen. Je ziet vaak een emoticon van een kip in zijn Tweets staan. Toen hij de uitspreek deed, veranderde hij de meme Flippening naar Flappening. Het eerste begrip slaat op het moment dat andere cryptovaluta Bitcoin inhalen qua marktdominantie.

Website Flappening.watch

Meteen werd er een website gemaakt waarop je “The Flappening” live kan volgen. Op het moment van schrijven is de het voor 29% voltooid.

The flappening Litecoin Bitcoin Cash
Screenshot: Flappening.watch

Litecoin kopen

Litecoin kopen kan bij de volgende aanbieders. Op deze manier help jij ook een klein beetje mee om The Flappening tot stand te laten komen.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.