Rekt uitleg & crypto memes (Video's en afbeeldingen) - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Rekt uitleg & crypto memes (Video’s en afbeeldingen)

Rekt is een term die je veel tegenkomt in de cryptowereld. “Get Rekt” lees je vaak op fora en in verschillende crypto-communities. Het is een term die al een langere tijd bestaat. Op deze pagina lees je de uitleg en zie je een aantal voorbeelden van deze term.


Wat betekent rekt?

Rekt is een afkorting van het Engelse “Wrecked”, wat slopen of gesloopt worden betekent. Het is een term die veel gebruikt wordt in multiplayer videospelletjes, maar ook door cryptocurrency traders. Het verwijst naar hoe een belegger veel geld verliest met een transactie. Bijvoorbeeld: Als een persoon voor 1000 euro aan een altcoin heeft gekocht, maar zijn investering een week later nog maar 200 euro waard is. Andere mensen zeggen dan “Rekt!”. Het is tevens een meme.

rekt uitleg
Het bewuste Rekt moment

De oorsprong

Op 6 juni 2011 heeft een gebruiker van Urban Dictionary een vermelding van rekt ingediend. Hij definieert de term als afkorting van wrecked. Op 13 oktober 2012 begon World of Warcraft forumlid Balrogboogie een thread op het forum genaamt “Get Rekt Ally Scrublords”. Op 13 oktober 2013 maakte Unicorn, een lid van Unale van Tale Worlds Forums, een discussie over het REKT Noord-Amerikaanse Dueling toernooi voor het rollenspel Mount en Blade. Op 31 oktober tweette @SSoHPKC zijn idee voor een Halloween-grap met de zin “Get reKt”. Binnen vier maanden kreeg deze tweet 440 retweets.

Op 3 januari 2014 plaatste een gebruiker van 4chan een verhaal over de ontdekking dat zijn vriendin positief getest was op de ziekte HIV. Hij kreeg het antwoord “LOL rekt”. Op 13 januari heeft YouTuber TheCampingTree een video geüpload met de titel “Get Rekt”, waarin hij een speler tegenkomt die rekt zegt in het spel DayZ.

Rekt memes en video’s

Hieronder vind je een verzameling van memes die te maken hebben met de term Rekt en Get Rekt.

Rekt in de videogame League of Legends (LOL)

In de game CSGO

Rekt meme afbeeldingen

Rekt meme
“Ik begrijp niet wanneer ik wrecked of rekt moet gebruiken”
Obama rekt
Ex-president Obama doet natuurlijk ook mee met de Get Rekt memes
Opera meme gekt rekt
Oprah Winfrey deelt cadeaus uit
Rekt shirt
Crypto tshirts staan ook in onze 25 crypto cadeau-ideeën