Betekenis mooning: To the moon! in crypto - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Bitvavo met iDEAL - BONUS!

Betekenis mooning: To the moon! in crypto

De wereld van altcoins en cryptocurrency in het algemeen is doorspekt met memes, vaktaal en ander jargon. Deze termen ontstaan vaak in crypto-communities, zoals op Reddit of Facebook. De termen “moon” of “mooning” vinden dan ook zijn oorsprong op fora, waarbij vaak beweerd wordt dat een altcoin “naar de maan gaat”. In deze blog lees je de betekenis van Mooning in crypto en leggen we de term To The Moon uit.

Wat is mooning/To the moon?

Mooning in de cryptowereld betekent een extreme stijging in prijs. In een zin: Deze altcoin to the moon!. Net als HODL en andere algemene termen binnen de cryptowereld is het iets wat men snel zegt. Het is dan ook zeker geen term die serieus genomen moet worden.

Volatiliteit van een altcoin

Elk bezit heeft een zekere mate van volatiliteit. Altcoins vormen zeker geen uitzondering op deze regel. Zoals elke ervaren beleggen je kan vertellen, kan die volatiliteit zijn voordelen hebben. Dat wil zeggen; een gigantische piek en zijn nadelen, namelijk een enorme duik. Het is ook gemakkelijk voor de onervaren personen om een gigantische piek te verwachten wanneer de prijs stijgt, alleen om deze plotseling te zien dalen. Dit geldt net zo voor elke altcoin, misschien zelfs meer als beleggers proberen de prijs op te drijven. Ook als mensen teveel betekenis hechten aan een grote prijsstijging op een dag.

Mooning is geloof van beleggers

Met andere woorden: Mooning heeft de neiging om het geloof van beleggers te weerspiegelen, niet de beweging van een echte markt. Zoals het geval is met andere activa, kan het logisch zijn om jouw investering in altcoin dag in dag uit in de gaten te houden. Maar belangrijke financiële verschuivingen worden zelden aangekondigd door een willekeurige persoon op Twitter.

Enkele meme-afbeeldingen van To the moon en Mooning

Een kleine verzameling van memes en afbeeldingen die met dit begrip te maken hebben:

Moon tshirt
Een “To the moon” T-shirt staat ook in onze 25 crypto cadeau-ideeën lijst.
Afbeelding van https://coinbundle.com/

Mooning - To the moonRacket to the moon crypto