Kantoor van Sheikh Hamdan Bin Ahmed Al Maktoum kondigt de toekomstige lancering van hun cryptocurrency aan: Hamdan Token. - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Kantoor van Sheikh Hamdan Bin Ahmed Al Maktoum kondigt de toekomstige lancering van hun cryptocurrency aan: Hamdan Token.

Dit is een gesponsord en ingezonden artikel – Bitcoinsaltcoins.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel. Disclaimer: Cryptocurrency-markt is zeer volatiel. Investeer op eigen risico.

Samenvatting – De heer Ahmad Aljariri, CEO van The Private Office of His Highness Sheikh Hamdan Bin Ahmed Al Maktoum, lid van de koninklijke familie van Dubai (VAE), heeft de lancering aangekondigd van het nieuwe tijdperk cryptocurrency – Hamdan Token.

Het zal een innovatieve en revolutionaire stap zijn in de richting van investeringen in robotica en kunstmatige intelligentie op basis van ERC 20-technologie, waardoor de burgers van de VAE en GCC de weg worden gebaand om winst te maken. Het Hamdan-token zal bestaan ​​uit unieke kwaliteiten en zal worden gebruikt als betalingsmodus, kunstmatige intelligentie en investering.

Lichaam – Cryptocurrency is tegenwoordig de in-ding met meer multinationale reuzen die meedoen aan de strijd om te investeren in deze markt. Het beste voorbeeld is dat van Facebook dat binnenkort zijn crypto-token, Weegschaal op de cryptomarkt gaat lanceren. Deze stap betekent dat de cryptomarkt vandaag de dag de opkomende trend is.

De Verenigde Arabische Emiraten hebben altijd het voortouw genomen bij het investeren in innovatieve producten op weg naar het creëren van veel records op dit gebied. De Blockchain-technologie en cryptocurrency zijn niet nieuw voor de VAE omdat het olierijke conglomeraat van landen de Dubai Blockchain-strategie in 2016 heeft gelanceerd en daarmee het eerste land ter wereld is dat deze technologie tegen 2020 voor alle overheidsdocumenten introduceert.

CEO en medeoprichter

Office of His Highness heeft deze trend gehandhaafd en is van plan om het Hamdan-token zeer binnenkort te lanceren. Het primaire doel van het lanceren van deze cryptocurrency – Hamdan Token is om te investeren in AI en robotica en zal investeringen op een enorme manier stimuleren, omdat het de markt van crypto zal stimuleren en mensen zal aanmoedigen om winst te maken met hun investering. Office of His Highness Sheikh Hamdan Bin Ahmed Al Maktoum Inc is al geregistreerd in de staat Delaware, VS en heeft ook een virtuele valutalicentie van de VS verkregen met de domeinnaam www.hamdantoken.io Hamdan token kan geboekt worden via www.shkhamdan.ae of www.hamdantoken.io. Het zal een PRE-ICO uitverkoop houden op AED 1,00 waar tokenhouders een bonus van 125% ontvangen, daarna wordt ICO in vijf fasen gehouden. Na voltooiing van de ICO zal het token worden vermeld op meerdere openbare uitwisselingen. De prijs van Hamdan Token zal veranderen afhankelijk van de vraag en het aanbod op de markt.

Hieronder staan ​​de ICO-details:

  • Ronde 1 – 100%
  • Ronde 2 – 80%
  • Ronde 3 – 60%
  • Ronde 4 – 40%
  • Ronde 5 – 20%

We zullen het distributeur- en submakelaarsschema voor de ICO introduceren dat het systeem zal ondersteunen om de individuen / eindgebruikers gemakkelijk te bereiken. Als een stimulans heeft Office of His Highness verklaard dat de Hamdan-tokens als intelligente Airdrop zullen worden gegeven aan alle GCC (Gulf Cooperation Council) onderdanen bij registratie die hierin investeren volgens de volgende tabel.

  • VAE NATIONALS 50 Hamdan-token
  • GCC NATIONALS 25 Hamdan-token
  • INWONERS VAN DE VAE (overige) 5 Hamdan-token

Visie – Zoals het is, is de VAE op weg om de VS te overtreffen in de digitale tokenverkooprace. Dubai is al wereldleider op het gebied van het transformeren van digitale expertise. Dit aanbod van Office of His Highness bevestigt de positie van de VAE als de toonaangevende investeerder in de cryptomarkt. GCC-onderdanen krijgen een gouden kans om te investeren in de cryptomarkt en de positie van de VAE als toonaangevende investeerdersnatie in cryptocurrency te consolideren.

Doel – Cryptocurrency wordt de toekomst van de financiële markt. De hele wereld erkent dit feit met meer multinationals die meedoen aan de strijd. Kunstmatige intelligentie, machinaal leren en robotica zijn de drie belangrijkste investeringsgebieden van vandaag. Ten eerste zal dit token worden gebruikt als betaalmiddel en online worden gebruikt, winkels, winkelcentrum. Token-gebaseerd op kunstmatige intelligentie zal ons helpen om bankzaken, financiën, landbouw, gezondheidszorg, autonome voertuigen, enz. Te ontdekken. Hamdan token zal de duurzaamheid bereiken dankzij de steun van Royal Family of Dubai. De opbrengst van de Hamdan tokenverkoop gaat naar investeringen in deze technologische gebieden, waardoor mensen over de hele wereld een beter leven krijgen. AI en robotica hebben tegenwoordig enorme mogelijkheden voor ontwikkeling op bijna alle gebieden.

Meteen vanaf het beheer van ruimtevaartuigen tot de financiële markt en de gamingindustrie tot de gezondheidssector, heeft AI alles op zijn weg verzwolgen. De D-day is niet ver weg wanneer AI menselijke intelligentie evenaart of overtreft. Het verklaart de substantiële investeringen in deze velden vanuit bijna elke hoek van de wereld. De ideale manier om vandaag te investeren in AI en robotica is via de cryptomarkt. Dit Hamdan-token kan de trend zetten voor andere cryptocurrencies om dit voorbeeld te volgen. Daarom hebben de Hamdan-tokenhouders een fantastische kans om enorm van hun investering te profiteren door het voortouw te nemen.

Als je naar de huidige trends kijkt, maakt het Hamdan-token een kans om een ​​bumper-ICO te beveiligen. Onder dergelijke omstandigheden is het aanbod van vijf plus gratis tokens elk een geweldige kans voor GCC-onderdanen om verder te investeren en aanzienlijke winsten te behalen. Wat het bewustzijn van de cryptocurrency betreft, kent niemand ze beter dan de GCC-onderdanen vanwege de voortdurende blootstelling aan de cryptomarkt voor een langere periode.

Office of His Highness heeft de reputatie lange tijd investeringen in de cryptomarkt aan te moedigen. Hij begrijpt het belang van publiek-private samenwerking om deze doelstellingen te bereiken. Deze investering in de cryptomarkt via het Hamdan-token is een kans die een zakelijke GCC-onderdaan zich nooit zal veroorloven, vooral met de gezoete deal om vijf Hamdan-tokens uit handen van de Sheikh zelf te krijgen.

Disclaimer: Cryptocurrency-markt is zeer volatiel. Investeer op eigen risico.

Officiële links

Website:

  • http://www.hamdantoken.io.
  • www.shkhamdan.ae