Jarenlange bullmarkt op komst - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Jarenlange bullmarkt op komst

Cryptovaluta salaris

Directeur van Bitwise, Matt Hougan, voorspelt een bullmarkt die een aantal jaren gaat duren. Hougan zegt dat dit komt vanwege bepaalde afspraken in de wereld van cryptovaluta. Bitwise is wereldwijd de grootste beheerder van crypto indexfondsen.

Cryptovaluta is veerkrachtig

Hougan zegt dat de prijzen van crypto behoorlijk veerkrachtig zijn. Ook al denken en beweren de regelgevers in Amerika het tegendeel. Nadat BlackRock heeft aangekondigd de cryptomarkt te betreden, kan dit wel is het startsein zijn om de bullmarkt te beginnen.

De directeur zegt het volgende: “De prijzen zijn eigenlijk sinds november vorig jaar gestegen na het FTX-debacle. We zijn dus tegen de stroom in gegaan en nu hebben we BlackRock, ‘s werelds grootste vermogensbeheerder, die zich inzet en zegt dat Bitcoin belangrijk is en dat het een activum is dat institutionele beleggers de komende vijf tot tien jaar willen bezitten. Ik denk dat we een nieuw tijdperk van crypto zijn ingegaan. Ik noem het ‘het mainstream tijdperk van crypto’ en ik denk dat we nu pas aan het begin staan van een meerjarige stierenmarkt.”

Nieuwe crypto-bedrijven gaan aandelenmarkt betreden

Hougan voorspelt nog meer. Hij denkt dat vele, nieuwe crypto-bedrijven naar de aandelenmarkt gaan. De CEO zegt dat een nieuw groeistadium verder gaat dan alleen de koersen. “Er is een opgehoopte pijplijn van bedrijven in de crypto-sector, crypto-infrastructuurbedrijven die aanzienlijk sterkere resultaten gaan zien naarmate Bitcoin en andere crypto-activa blijven stijgen. Dus ik verwacht dat het aanbod van IPO’s (initial public offerings) gaat toenemen. Ik wil eigenlijk zeggen dat crypto-aandelen het eigenlijk beter hebben gedaan dan de prijzen van crypto-activa. Onze index van crypto-aandelen is dit jaar met meer dan 100% gestegen, dus absoluut gaan we meer lanceringen zien. We gaan zien dat deze sector met sprongen vooruitgaat, ik denk dat het een heel spannend moment is voor crypto.”