Is de ellende voor Bitcoin nog steeds niet voorbij? - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Is de ellende voor Bitcoin nog steeds niet voorbij?

Crypto nieuws BCAC

Na de afgelopen bear-market zijn we de laatste tijd weer een beetje lekker gemaakt met stijgende koersen. Even leek het erop dat de markt weer aantrok. Wie de koersen van de afgelopen zeven dagen in de gaten heeft gehouden, weet wel beter. Ook hoofdeconoom van ConsenSys Lex Sokolin denkt dat de ellende voor Bitcoin nog lang niet voorbij is.

Wachten op duidelijkheid wetgevers

Het grootste euvel? Duidelijkheid als het gaat om wetten en regels. De cryptomarkt is populair en maakt een echte opmars. Zo hebben we lange tijd reclames van exchanges voorbij zien komen op TV, maar is dat inmiddels ook verboden. Veel bedrijven en handelaren pleiten zelfs voor strengere regels voor de cryptowereld. Er worden momenteel veel bedrijven aangepakt als het gaat om regelementen, vooral in de Verenigde Staten. De VS loopt op cryptogebied voorop dus de kans is groot dat als er iets doorgevoerd wordt in de regels, dat binnen de kortste keren ook geldt voor de Europese Unie.

Bitcoin in chop zone

De cryptowereld is wisselvallig en dat blijkt maar weer als je een kijkje neemt naar de Bitcoin koers. De komende dagen zijn mogelijk bepalend voor Bitcoin en welke richting het opgaat. De heropening van de markt in China kan de Bitcoin weer een boost geven. Economen praten zelfs over het feit dat de heropening van de markt in China de oplossing kan zijn voor de inflatie.

We houden je op Bitcoinsaltcoins.nl op de hoogte van al het cryptonieuws.