IOST (Internet of Service): Informatie en hoe IOST kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

IOST (Internet of Service): Informatie en hoe IOST kopen

De missie van IOST is het ontwerpen van de onderliggende architectuur voor de toekomst van online-diensten. Veilige, consistente en razendsnelle transacties terwijl de opslag, configuratiekosten en verwerkingskracht voor validators wordt verminderd. Dat is het doel van (de innovaties van) Internet of Service. De cryptovaluta is ontworpen door een team van bewezen oprichters en is ondersteund door investeerders van wereldklasse zoals Sequoia en Matrix.

Koop direct Internet of Service (IOST) met iDEAL

Innovaties in de cryptowereld

Wat IOST anders maakt dan andere cryptocurrency zijn de verschillende innovaties in de cryptowereld waar zij aan gewerkt hebben. Zo maken ze gebruik van het “Proof-of-Believability” protocol en de sharding techniek. Ondanks deze innovaties is de (vrij recente) Internet of Service-token nog volop in ontwikkeling.

De sharding techniek

De sharding techniek is een computerwetenschappelijk principe wat werkt door het grotere netwerk te verdelen in kleinere stukjes. Hierdoor werk je parallel aan het hoofdnetwerk om de snelheid en de omvang van transacties op het netwerk te vergroten. Deze stukjes van het grotere netwerk worden “shards” genoemd. Ieder stukje is ontworpen om een kleinschalige versie van het gehele netwerk uit te voeren. Om de transparantie en willekeurigheid tijdens het proces te waarborgen heeft IOStoken een BIAS Resistant Distributed Randomness-protocol ontwikkeld. Dit protocol heeft als taak het netwerk gelijk te verdelen.

Proof-of-Believability protocol

Het Proof-of-Believability protocol werkt op basis van geloofwaardigheidsscores. Deze scores worden bepaald door meerdere factoren, denk hierbij aan de tokenbalans en de communitybijdrage. Validators op de intra-shards zullen aan de hand van deze scores toegang krijgen tot één van de twee groepen. De twee groepen zijn de “normale” groep en de “betrouwbare” groep. Dit protocol bevordert de schaalvergroting en de garantie van eerlijkheid.

Meer over IOST

Wil je meer weten over de Internet of Service-token? In het onderstaande YouTube filmpje kan je een uitgebreid interview bekijken met twee werknemers uit het IOST team in San Francisco. Ze vertellen daar meer over de token, over het verschil met andere blockchain-netwerken, over schaalbaarheid, veiligheid en decentralisatie.

IOST kopen

Bij de onderstaande aanbieders kan je Internet of Service-tokens kopen of een andere crypto. Daarmee kan je op een exchange IOST kopen.

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.