Inverse transacties in de blockchain met EthereumCard
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Inverse transacties in de blockchain met EthereumCard

In het universum van cryptocurrencies zijn we gewend aan een essentieel kenmerk, onomkeerbare betalingen. Voor een hoog percentage adoptanten van cryptomunten en tokens is dit essentieel en onmisbaar; het is echter een enorme toegangsbarrière voor gebruikers die niet gewend zijn om met dit soort transacties om te gaan. De transacties gepresenteerd door EthereumCard openen de deur naar een nieuwe manier om de blockchain te gebruiken. Met voors en tegens die we hierna zullen becommentariëren.

Onlangs liep een uitgebreide uitwisseling van cryptocurrencies zoals Binance een beveiligingsfout op; het ongenoegen van de diefstal van duizenden Bitcoins was groot en had gevolgen voor meerdere gebruikers van het platform en andere ecosystemen die de koppeling met de betreffende uitwisseling onderhouden. Ten tijde van Binans eindrapport waren er ongeveer 7000 bitcoins in handen van criminelen. Als gevolg van het incident kwamen de onomkeerbare overdrachten of transacties in de block chains terug op de voorgrond.

Omgekeerde transacties bieden een alternatief pad dat deze ongelukkige gebeurtenissen zou kunnen bestrijden ten gunste van het bieden van alternatieven voor de reeds gebruikelijke onomkeerbare transacties. Het vergemakkelijkt ook de integratie van nieuwe gebruikers die afkomstig zijn van systemen zoals Paypal of anderen; waarin transacties in een groot aantal gevallen kunnen worden teruggedraaid.

Oplossingen voorgesteld door EthereumCard om de acceptatie van p2p-betalingen te versnellen

In de afgelopen vier jaar is het tempo van de groei van de sector op de proef gesteld. Met een aanzienlijke correctie hebben we gezien dat de markt het aantal succesvolle lanceringen vermindert en nieuwe oplossingen zoekt voor nieuwe knelpunten.

Het aantal startups dat doelen bereikt, blijft aanzienlijk en de volgende stap zou kunnen zijn om een ​​gebruikersvriendelijk ecosysteem te bieden voor niet-getrainde gebruikers. EthereumCard combineert een verscheidenheid aan functies in zijn project om een ​​snelle en eenvoudige ervaring te bieden. Met de nog steeds abrupte volatiliteit van een groeiende markt, zijn eenvoud en snelheid vereist bij het handelen.

Uitstekende kenmerken van het ecosysteem van het EthereumCard-platform

Aan de andere kant kan een betere en meer strikte naleving van de regels en normen een impuls voor de acceptatie bieden; het verhogen van dagelijkse transacties op wereldwijde schaal tussen peers en zonder derden. Laten we eens kijken naar enkele details die de wereldwijde acceptatie van cryptocurrencies en tokens zouden kunnen stimuleren.

De kenmerken van het ecosysteem rond het ETHCD-token zijn gebaseerd op verschillende hulpprogramma’s, dus we hebben het over een nuttig token. De volgende zijn de details die door het oprichtende team zijn gemarkeerd voor de beschrijving van het ecosysteem dat is ontworpen.

Gebruiksgemak, zonder grenzen en met waarborgsommen.

Deze eerste drie functies zijn de vlag van EthereumCard. Het zorgt voor gemak om wereldwijd te kopen en wereldwijd uit te wisselen, zonder grenzen. Ook biedt het bewakingsdiensten voor de juiste gezondheid van het ecosysteem.

Compatibiliteit met crypto-beveiligingsstandaards.

EthereumCard biedt portefeuilles die 100% compatibel zijn met de standaard van cryptografische portefeuilles. Dit omvat het zelfbeheer van persoonlijke sleutels door de gebruiker. Een van de belemmeringen om te overwinnen om de toepassing van blockchain-technologie te verbeteren, is om de processen te vergemakkelijken. Het opleiden en trainen van het profiel van de gebruiker die niet vertrouwd is met beveiligingszelfmanagement, maakt deel uit van dit proces.

Geïntegreerde escrow-services.

Escrow-diensten voor uitwisselingen tussen twee partijen zijn niet langer een wereldwijd gecentraliseerde kwestie. Zaken tussen de twee partijen wordt mogelijk gemaakt door deze service die de processen van operaties tussen onbekende partijen veilig en betrouwbaar beheert.

Inverse transacties op het platform.

Het native ETHCD-tokenplatform zal de omgekeerde transactiefunctie omvatten die het de twee wallets mogelijk maakt om een ​​omkeerbevestiging in de blockchain voor autorisatie te verzenden. Dit vergemakkelijkt functies die horen bij het traditionele ecosysteem in het blockchain-universum.

Hoe transacties kunnen worden teruggedraaid, werken op het platform

Het kenmerk dat onze aandacht het meest trok, werkt merkwaardig. Het is een type transactie dat een replica van de oorspronkelijke transactie genereert; de bedragen worden echter over de eerste transactie in de tijd gekruist. Vereenvoudig het, het oorspronkelijk ontvangen saldo wordt het verzonden saldo. Ondertussen wordt het oorspronkelijk verzonden saldo ontvangen. Dit neemt niet weg dat de eerste transactie nog steeds wordt geregistreerd. Dus, zowel in de blokkenketen als in de portefeuilles die het gevolg zijn van het evenement, kun je de geschiedenis van de gebeurtenissen observeren. En de saldi worden opnieuw ingesteld.

Omgekeerde (of intrekking) transacties worden automatisch voor hetzelfde bedrag op dezelfde rekening geboekt. Dit maakt het mogelijk om de gebeurtenis om te keren met een omgekeerde transactie. Deze functie voorkomt ook dat frauduleuze pogingen willekeurige kwaadwillige actoren in het netwerk willekeurige transacties in omgekeerde richting genereren. Als een van de twee partijen daarom verzoekt om de transactie met tegenboeking, moet de andere partij dit bevestigen, zodat het kan worden uitgevoerd.

Dit brengt ons bij de eerste vermeldingen over veiligheid bij gecentraliseerde uitwisselingen en adoptie. Het is ook een kwestie van portemonnees van derden en andere diensten die hebben geleden onder de plaag van onomkeerbaar gestolen geld. Het voorstel is opwindend en het team zegt dat het dit soort omgekeerde transacties in zijn systeem zal hosten. We zouden in de toekomst een aantal ongebruikelijke gevallen kunnen zien waarin de gestolen fondsen volledig zijn gelokaliseerd en de aanvaller besluit ermee in te stemmen ze terug te geven.

“Ethereum Card maakt reverse-transactie mogelijk voor multidimensionale contracten op onze Mainnet over de blockchain-technologie.”

EthereumCard web.

Zonder twijfel een nieuw scenario dat deuren opent naar adoptie en tot nu toe ongepubliceerde situaties. Deze nieuwe oplossingen presenteren nieuwe paradigma’s op het gebied van bruikbaarheid, beveiliging en beheer. EthereumCard heeft verschillende sociale profielen en officiële links om zijn activiteit, nieuws en binnenkort de lancering van zijn token te volgen.

Aarzel niet om op de hoogte te blijven en bekijk de technische documentatie van het project om meer in detail te gaan. We delen enkele links met betrekking tot het onderstaande project.

EthereumCard Web – https://etherecard.org/

Twitter – https://twitter.com/ethereum_card

Gemiddeld – https://medium.com/@ethereum_card

Telegram – https://t.me/ethereum_card