Interstellar, wat is dat? - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Interstellar, wat is dat?

De implementatie van Stellar op de blockchain heeft veel aandacht gekregen van financiële bedrijven en providers in deze branche. Interstellar is een nieuwe aftakking die gebaseerd is op de techniek achter Stellar. Stellar ken je van de cryptovaluta Lumens. Interstellar is ontstaan dankzij de overname van Chain door Lightyear.


Het concept achter Interstellar

Veel mensen zullen eerst denken aan de grote Hollywood productie Interstellar, maar daar heeft het niets mee te maken. Het is een nieuw bedrijf dat gebruik maakt van de technologie achter Stellar. Zij maken een “end-to-end” oplossing voor organisaties. Hierin is het mogelijk om bezittingen te beheren en te verhandelen. Naar dit soort oplossingen is de laatste tijd erg veel vraag. Veel (financiële) bedrijven tonen interesse in dit soort oplossingen.

Hoe werkt Interstellar?

Intestellar is het resultaat van de overname van Chain door het bedrijf Lightyear. Chain is een bekend bedrijf in de blockchainindustrie. Lightyear heeft dit bedrijf een tijd geleden overgenomen en is daarna begonnen met het ontwikkelen van nieuwe technologie. De twee bedrijfsnamen stoppen er mee en gaan verder onder de naam Interstellar. Door gebruik te maken van de technologie achter Stellar, kunnen zij veel nieuwe toepassingen onderzoeken.

Het Interstellar project zal oplossingen gaan bieden voor bedrijven om bezittingen (digitaal) te bewaren, bekijken en beheren op de blockchain. Interessant van deze techniek is dat het mogelijk maakt om bezittingen ook op privé netwerken te beheren en bekijken. In het portfolio van het bedrijf zit ook -het al bekende- StellarX platform. Dit is een marktplaats voor het verhandelen van alles wat met Stellar te maken heeft.

Wat volgt?

Wij houden de ontwikkeling van Interstellar goed in de gaten. Het heeft een aantal zeer unieke kenmerken en het is gebaseerd op technologie die zichzelf in korte tijd al heeft bewezen. Daarnaast heeft het veel mensen in dienst en de verwachting is dan ook dat zij deze groei kunnen doorzetten. De samenwerkingen met financiële bedrijven is erg interessant.

Stellar kopen?

Dat kan goed bij de onderstaande aanbieders

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.