ICON kopen: De beste en goedkoopste opties - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

ICON kopen: De beste en goedkoopste opties

ICON, met de afkorting ICX is een populaire cryptovaluta. Het is tevens een platform waarop je een blockchain ID kan aanmaken. Ook is het een betaalprovider en exchange. In deze blog lees je de beste opties voor ICX kopen. ICON kopen kan op meerdere manieren. Aan de hand van stappenplannen leg ik deze manieren uit. De volgende koopopties zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Per optie staat uitgelegd voor welke doelgroep de methode het meest geschikt is. Wil je eerst meer informatie over deze crypto? Lees dan onze ICON ICX informatie eerst door.

Direct kopen met iDEAL

ICON kopen iDEAL

De beste optie voor beginners

ICON kopen iDEAL

Je kan deze crypto direct vanaf je eigen bankrekening met iDEAL kopen. Dit is voor mensen die snel willen kopen of eenvoudig ICX willen aanschaffen het beste. Je betaalt wel iets meer transactiekosten, maar het scheelt niet heel veel met de onderstaande manieren. Jouw order wordt binnen enkele seconden uitgevoerd. Volg het onderstaande stappenplan voor de goedkoopste optie voor de crypto ICON kopen iDEAL.

 • Stap 1: Ga naar de Nederlandstalige aanbieder Bitvavo via deze link.
 • Stap 2: Maak een account aan (Bitvavo account aanmaken en verifiëren uitleg)
 • Stap 3: Druk op de knop “EURO’S STORTEN” in jouw persoonlijke dashboard.
 • Stap 4: Stort euro’s en betaal met iDEAL.
 • Stap 5: Ga naar de markt voor ICON (ICX) en vul in hoeveel je wilt hebben. Dit kan je invullen in zowel euro als in de crypto zelf.
 • Stap 6: Bevestig de order. Deze wordt binnen enkele seconden uitgevoerd. Je bezit direct ICON (ICX)

Op een exchange kopen

De goedkoopste optie, meest geschikt voor meer ervaren traders

Een exchange is doorgaans de goedkoopste optie voor het kopen van een cryptovaluta. Het is wel vrij lastig om hier mee aan de slag te gaan. Toch is het de moeite waard om dit te doen. Je kan op Coinmarketcap bekijken waar je deze crypto allemaal kan kopen. Ik raad zelf aan om dit bij de exchange Binance te doen. Deze heeft het hoogste volume, waardoor jouw market order snel gevuld wordt. Volg het stappenplan om bij Binance deze coin te kopen.

 • Stap 1: Ga naar Binance via deze link.
 • Stap 2: Klik op registeren en maak een account aan
 • Stap 3: Verifieer je account direct. Zo kun je ook geld laten uitbetalen en storten met een hoger limiet. Verifiëren kan enkele uren tot dagen duren.
 • Stap 4: Stort BTC of ETH. Heb je dit nog niet? Dan kan je dit kopen bij Bitvavo. Gebruik dan hetzelfde stappenplan als hierboven.
 • Stap 5: Ga naar de exchange en zoek de markt ICX/BTC of ICX/ETH, afhankelijk van de gekozen crypto.
 • Stap 6: Vul een market order in voor het aantal ICON dat je wilt kopen en bevestig deze. Wacht geduldig af tot de order wordt gevuld.
 • Stap 7: Bewaar de ICON in de online Binance wallet of stuur het naar een eigen wallet.

Direct omwisselen

Ook al is het een bekende top 50 crypto, zijn er geen betrouwbare coin to coin diensten bekend. Zowel AnyCoinDirect als Changelly bieden het direct ruilen tussen een andere crypto niet aan. De beste optie om deze valuta te kopen is dus direct met iDEAL of via een exchange, zoals Binance.

Vragen of lukt het niet? Neem gerust contact op en we helpen je verder!