HubrisOne lanceert Private Seed Round op Seedrs - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

HubrisOne lanceert Private Seed Round op Seedrs

HubrisOne Technologies, het bedrijf achter HubrisOne’s snelgroeiende alles-in-één fiat-cryptocurrency lopende rekening, heeft zojuist hun nieuwe privé-seed round aangekondigd, die live op Seedrs staat. Met meer dan 14.000 gebruikers op hun wachtlijst binnen 4 weken, opent HubrisOne deuren voor beleggers in cryptocurrency en traditionele beleggers om aandelen te bezitten in hun snelgroeiende onderneming, de minimale investering is £ 10,80.

Deze unieke kans om eigen vermogen te bezitten en een volledige wettelijke aandeelhouder te worden is een primeur in de cryptocurrency-industrie. De privéronde is beperkt tot een klein aantal aandelen voordat de openbare seed round voor het grote publiek wordt geopend.

Geïnteresseerde beleggers kunnen hier rechtstreeks aandelen kopen van het Seedrs-platform.

Over HubrisOne

HubrisOne transformeert en verstoort een industrie van $ 600 miljard door de manier te veranderen waarop mensen hun cryptocurrency-activa beheren, hun huidige bankrekeningen beheren, grensoverschrijdende betalingen verzenden en meer, allemaal binnen een paar tikken.

Opmerking: elke belegger die via het Seedrs-platform belegt, wordt beschermd en krijgt de volledige rechten op beleggersbescherming.

Links

 • Beleg via Seedrs: www.seedrs.com/hubrisone1
 • Website: www.hubrisone.com
 • Telegram: https://t.me/hubrisoneofficial
 • IOS-download: https://apple.co/2rQtnJw
 • Android-download: https://bit.ly/2EmPqPE

Stapsgewijze handleiding

 1. Ga naar de HubrisOne-app en download de app voor IOS of Android – www.hubrisone.com/download
 2. Meld u aan en verifieer uw e-mailadres.
 3. Beloningen worden direct uitgegeven. Zodra u zich hebt aangemeld, ontvangt u automatisch 1.000 HBRS-tokens ($ 20) in uw portemonnee.
 4. Verwijs anderen en ontvang extra punten
 5. App moet geïnstalleerd blijven, anders kunt u de beloning niet claimen
 6. Beloningen kunnen worden ingetrokken of geruild in mei 2019.

Vergeet niet om deel te nemen aan ons telegram! https://t.me/hubrisoneofficial

Wat is HubrisOne?

HubrisOne is een betaalrekening met meerdere valuta waarmee klanten bankrekeningen EUR, USD en GBP kunnen aanmaken, hun bestaande bankrekeningen kunnen koppelen, hun portefeuilles met cryptocurrency kunnen aanmaken en beheren, grensoverschrijdende betalingen kunnen uitvoeren en u een HubrisOne-betaalkaart ontvangt. We zijn een betaalrekening die u beloont wanneer u uitgeeft, stort en doorverwijst