HoriZen: ZEN is de crypto die iedereen privacy biedt - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

HoriZen: ZEN is de crypto die iedereen privacy biedt

HoriZen is een blockchainplatform met een geavanceerde privacytechnologie. Deze technologie biedt iedereen met het ZEN-token privacy en een volledige controle over hun digitale voetafdruk. Verder heeft ZEN een focus op onderzoek.

Koop direct HoriZen (ZEN) met iDEAL

Filosofie van ZEN

De filosofie van ZEN bestaat uit drie verschillende onderdelen. Autonomie, duurzaamheid en focus op onderzoek. Deze drie onderdelen vormen een rode draad in het vormgeven van de cryptocurrency.

Autonomie

Ten eerste voert ZEN een decentraal bestuursmodel. Hierdoor is ZenCash stabieler en meer immuun dan traditionele organisaties. Iedereen heeft gelijkwaardige mogelijkheden om deel te nemen aan besluitvorming. Dit gegeven zorgt voor een sterkere invloed van investeerders en het maakt ZenCash ongevoelig voor invloeden van buitenaf.

Duurzaamheid

Duurzaamheid, en dan vooral een duurzame economie, is voor de oprichters van HoriZen ook erg belangrijk. Ze bouwen aan een innovatief, resistent en duurzaam ecosysteem met economische stimulansen voor iedereen. Hiermee hopen ze positief te kunnen bijdragen aan een betere wereld. Van ZEN gaat maar liefst 88% naar de miners.

Focus op onderzoek

De focus op onderzoek is voor HoriZen ook erg belangrijk. Zo hechten zij onder andere veel belang aan het leveren van een bijdrage aan de algemene kennisontwikkeling rondom het cryptovaluta ecosysteem. Deze bijdrage leveren ze door actief te werken aan een reeks van onderzoeksprojecten. Dit zijn de nieuwe onderzoeksprojecten in het vooruitzicht:
– Schaalbaarheidsstudie
– Network Stack anonimisering
– Studie naar decentrale autonome organisatie voor financieel beheer

De technologie achter ZenCash

Vertrouwelijk, veilig, niet-traceerbaar, resistent en mine-baar, dat zijn de punten die passen bij de technologie achter ZenCash.

Het eerste, en misschien zelfs wel het belangrijkste punt, is dat de valuta vertrouwelijk is. ZEN is een privacygericht platform op basis van zk-SNARKS technologie, met een decentrale Secure Node architectuur. ZenCash is de eerste virtuele munt met een integrale versleuteling van en tussen netwerkknooppunten (secure nodes). Op de blockchain zijn gegevens zoals zender, ontvanger en bedragen niet zichtbaar.

 Controle over jouw digitale voetafdruk

Digitale voetafdruk is de naam van alle sporen die jij op het internet achterlaat en die voor iedereen zichtbaar zijn. Denk hierbij aan een tweet of bijvoorbeeld een reactie onder een foto. Zeker door het gebruik van social media zijn deze sporen vaak zichtbaar. Doordat gegevens zoals zender, ontvanger en bedragen niet zichtbaar op de blockchain, heb je dus een controle over jouw digitale voetafdruk bij ZEN.

HoriZen kopen

Bij de onderstaande aanbieders kan je HoriZen kopen of andere crypto. Daarmee kan je op een exchange ZEN kopen.