Hoe kan de blockchain van Mainston helpen netwerken voor bedrijven te verbeteren?
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Hoe kan de blockchain van Mainston helpen netwerken voor bedrijven te verbeteren?

–Dit is een gesponsord artikel. Bitcoinsaltcoins.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Disclaimer: Lees je zelf goed in en doe eigen onderzoek–

Het huidige model voor zakelijk netwerken is verre van perfect. Alle verbindingsloze netwerken vereisen netwerk-unieke adressen, en in alle bekende netwerken wordt het unieke afgedwongen door een gecentraliseerde entiteit. Het probleem is dat gecentraliseerde entiteiten zeer inefficiënt zijn. Ze zijn dictatoriaal, gecompromitteerd en meestal traag.

Eén centraal punt waar alle informatie in en uit stroomt, maakt het initialiseren en verifiëren van transacties onnodig en duur.

Vroege gebruikers van het internet begroetten Ethernet-technologie als de golf van de toekomst wat betreft netwerken, maar dit idee is onder de loep genomen omdat ethernet gewoon geen inherente beveiliging heeft ingebouwd.

Daar komt nog bij dat wie dit centrale punt beheert, volledige controle heeft over netwerkgegevens en gebruikers. Zelfs ontwrichtende industrieën en bedrijven hebben gecentraliseerde controlestructuren waardoor ze vatbaar zijn voor lange verwerkingstijden en hacking of diefstal.

In een tijdperk van voortdurende compromissen en aansprakelijkheid voor cyberbeveiliging wordt het bijhouden van een nauwkeurig en veilig dossier van de technische middelen en de configuraties van organisaties een cruciaal onderdeel van de strategie voor risicobeheer en -beperking.

Is het mogelijk om een ​​beheerdervrij, puur gedistribueerd mechanisme voor adrestoewijzing op basis van Blockchain te bouwen? En zo ja, kan het helpen ethernet-netwerken te verbeteren?

Het antwoord is ja, zoals Mainston precies dat heeft gedaan.

Met het Mainston Blockchain-concept kan informatie vrij en veilig worden verplaatst.
Dit wordt bereikt door netwerk- en pakketbeheer om te schakelen naar een slim contract, gedecentraliseerd ketengebaseerd systeem. Slimme contracten zijn traceerbare, verifieerbare transacties.
Het smartcontract van Mainston is gebaseerd op … en wordt ondersteund door de ethereum cryptocurrency.

Mainston realiseert zich dat de echte kracht ligt in de mogelijkheid om een ​​gemeenschappelijk netwerk te creëren waarbij elk verbindingspunt veilig tuurt met elk ander punt, ongeacht de cloudprovider of containerinstantie.

Op deze manier houden alle mensen die de blockchain gebruiken het grootboek up-to-date en bieden ze een perfect, onveranderlijk record van de hele geschiedenis van een apparaat.

Meld u vandaag aan bij mainston.com en laat u los van de revolutie in netwerkoplossingen.

extra notities

Vreemd genoeg worden alle blockchain-ontwikkelingsprojecten (1.900 in een $ 200 miljard blockchain-ecosysteem) op hetzelfde onzekere ethernet uitgevoerd.

Kan blockchain helpen bij het beheren van firewallregels voor IT-oplossingen?Antwoord-

Omdat blockchain een gesynchroniseerde en gedistribueerde bron van waarheid kan creëren, heeft het de potentie een innovatieve oplossing te zijn voor het beheren van de volledige levenscyclus van firewallregels, waarbij configuratiewijzigingen automatisch worden gevolgd op een auditvriendelijke, transparante en vertrouwde manier.

Antwoord

Door het gebruik van blockchains inkomende transactieverwerkingsmogelijkheden om goedgekeurde wijzigingen vast te leggen, kan een IT-organisatie zowel een audittrail als realtime updates voor CMDB maken.

Het voordeel voor blockchain in netwerken is dat het complete informatie kan opbouwen van elke apparaatgeschiedenis die beschikbaar is op het netwerk.
Als een nieuwe laag bovenop het internet, zou blockchain de overhead van het beheer en het volgen van grote netwerken van apparaten kunnen helpen verlichten zonder de noodzaak van een gecentraliseerde controller.

Netwerkbeheer kan verder worden vereenvoudigd met behulp van zelfuitvoerende slimme contracten.

Blockchain maakt een gedistribueerde en coöperatieve cloudopslagomgeving via een peer-to-peer netwerk mogelijk die meer veerkracht en hogere snelheden tegen lagere kosten zou bieden.

Niemand bezit of beheert uw gegevens behalve u.