Het nieuwe design van crypto broker en exchange Bitvavo - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Het nieuwe design van crypto broker en exchange Bitvavo

Bitvavo nieuwe website design

Dat Bitvavo onze favoriete crypto broker van Nederland is, zullen de meeste vaste bezoekers onderhand wel doorhebben. De exchange is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Zo was het eerst een klein bedrijf waarbij je enkele crypto direct met iDEAL kon kopen, tegen hoge handelskosten. Nu is het een grote exchange waarbij je tegen de laagste handelskosten van Europa crypto kan kopen. Wij hebben regelmatig contact met Bitvavo om de laatste nieuwtjes op het gebied van Bitvavo en crypto door te nemen. Zo heeft de website recent een metamorfose gehad. Hieronder bekijken we het nieuwe design van deze crypto exchange uit Amsterdam. Meer weten over deze broker? Lees dan onze Bitvavo review.

Nieuwe homepagina

Trade the Future staat tegenwoordig groot op de homepagina van de website. Deze slogan kom in alle talen, zoals Duits, Italiaans, Spaans, Engels en Frans terug op de website.

Bitvavo homepage
De nieuwe homepage

Losse pagina’s per munt

Bitvavo heeft een groot aanbod crypto. Je ziet nu in het nieuwe design een duidelijk overzicht per cryptovaluta, waaronder een koersgrafiek en de manieren waarop je de crypto kan kopen. Hieronder zie je voorbeeldpagina’s van de cryptovaluta Bitcoin (BTC) en Chainlink (LINK).

Chainlink kopen
Chainlink pagina op de vernieuwde website van Bitvavo
Bitcoin kopen
De nieuwe Bitcoin pagina

Betere widgets

Wij maken veel gebruik van widgets op deze websites. Hieronder zie je enkele voorbeelden van de nieuwe Bitvavo widgets.De eerste drie widgets zijn verschillend als je op de “koop” knop klikt. Dit soort widgets kunnen goed door affiliates gebruikt worden om bijvoorbeeld op websites, zoals de onze, te plaatsen. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van de widgets die je voor Bitvavo kan gebruiken.

Handel widget BTC – muntpagina

Je kan in deze widget in euro of BTC invullen hoeveel je wilt uitgeven. Je ziet dan direct live de prijs en koers. Als je op kopen drukt, wordt je naar de nieuwe muntpagina van Bitvavo geleid.

Handel widget LINK – direct registreren

Precies hetzelfde als de vorige widget, alleen wordt je na het drukken op de knoop-knop direct naar de registratiepagina geleid. In deze widget kan je Chainlink kopen. Leuk weetje: Als je je via een van de widgets registreert, handel je de eerste 1000 euro gratis.

Handel widget HOT- vernieuwde homepagina

Holochain oftewel hot kun je ook direct met iDEAL kopen. Hieronder wordt je naar de vernieuwde homepagina geleid als je een bedrag hebt ingevuld in HOT of euro.

Koersoverzicht XRP zonder koopknop

Hieronder zie je een overzicht van de live ripple koers. Deze heeft geen koop-knop.

Koersoverzicht Ether met koopknop

De onderstaande widget laat de livekoers van Ether (ETH) zien. Eronder kun je invullen hoeveel ETH of euro aan Ethereum je wilt kopen. Je ziet dan direct alle kosten en hoeveel je er voor terugkrijgt.