Het MPCX-platform presenteert het digitale vermogensbeheersplatform - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Het MPCX-platform presenteert het digitale vermogensbeheersplatform

Bij MPCX (https://mpcx.co) was het kernteam gericht op transparantie en diversificatie. Beide zijn sleutels tot het succes van productief management. We waardeerden in de technische documentatie van het MPCX-platform dat ze voor beide van fundamenteel belang zijn. Voor diversificatie is een reeks geïndexeerde producten ontwikkeld; en voor transparantie is gekozen om op het blockchain-netwerk te opereren; ten volle te profiteren van de mogelijkheden van nieuwe technologieën in combinatie met de ervaring die is opgedaan bij het ontwerp, de behandeling en de verkoop van geïndexeerde producten.

De combinatie van beide partijen resulteert in een hybride markt die de sterke punten van blockchaintechnologie en traditionele markten combineert. Deze stap moet zorgen voor een langetermijngroei van het platform en gebruikers die geïnteresseerd zijn in succesvolle investeringen en communicatie met prominente beleggers. In deze regel wordt het MPCX-platform gepresenteerd, waarbij de tokenisatie van nieuwe geïndexeerde producten wordt opgenomen in het wereldwijde universum van cryptocurrencies en tokens (https://etherscan.io/token/0x87f0e615ab8e7d5da906036b7efdd5af5ff6a9b7).

“We zullen een door blockchain aangedreven gedecentraliseerd ecosysteem creëren om de portefeuilles van crypto-activa van innovatieve beleggers te beheren.”

het MPCX Platform Web.

Om het hele ecosysteem, dat we hieronder zullen beschrijven, te tokeniseren, zijn verschillende fasen bedacht die bestaan ​​uit de processen die nodig zijn om een ​​nieuw ecosysteem van onderhandeling rond de cryptocurrencies in te luiden met meer gewicht in de markt.

Geïndexeerde investeringsproducten MPCX – Fase één

Het complete platform biedt een enorm scala aan mogelijkheden als het volledig is ontwikkeld. Samen zullen alle volgende cryptografische services op één plaats beschikbaar zijn:

 • Volledig digitale client onboarding om kosten te verlagen en klanten een gebruiksvriendelijke service te bieden.
 • Digitale cryptocurrency exchange (https://mpcx.co/exchdemo) voor de top 100 cryptocurrencies per marktkapitalisatie.
 • Crypto-betalingen, transacties en bankoplossingen.
 • Custody- en portefeuilleoplossingen voor veilige bewaring van klantengelden.
 • Drie investeerbare crypto-indexen (https://mpcx.co/firststage#popup:youtubevideo9), een crypto AI-fonds, crypto ETN’s en ICO’s.
 • De MPCX Platform Trading Solutions bieden volledige toegang tot het productplatform, het arbitragesysteem, een tradingterminal en rapportage.
 • Een digitaal vermogensbeheersplatform biedt roboa- advies aan via zijn “Digital Smart Investment Mandate (https://mpcx.co/firststage#popup:youtubevideo2)”, dat zorgt voor automatische portfoliokwalificatie, cryptoleningstrategieën en rapportage.
 • Het ICO promotie- en onderzoekplatform van MPCX biedt de twee niveaus van toegang tot ICO’s met volledige dekking in de sector.
 • Het Crypto-leenplatform van MPCX dat lenerscores bevat en leningen zal matchen met het potentieel van kredietverstrekkers.

Tijdens de eerste fase van het uiteindelijke ecosysteem dat moet worden ontwikkeld, worden verschillende unieke Digital Wealth Management (DWM) tokens aangeboden die intern zijn gemaakt voor innovatieve investeerders. Door drie cryptografische beleggingsindexen te creëren, zullen ze beleggers een oplossing bieden om de diversificatie, efficiëntie en het rendement van hun portefeuille te vergroten. De drie gepresenteerde indices zijn:

CLT: het is de index met de tien belangrijkste cryptocurrencies (per marktkapitalisatie).

M20T: Het tweede bereik van de producten bestaat uit de volgende 20 in marktkapitalisatie.

SBCI: Smart Beta-factor Crypto-index is het meest bijzonder; het draait op een AI-algoritme.

Slim contract dreef robo-advies AI computerprotocol (DSIM)

Zonder enige twijfel een volledig menu binnen het handelsplatform. De digitalisering, automatisering en beheer van het bestuur beginnen te gebeuren. Governance is de moordende app van Ethereum; in deze regel kunnen we gebeurtenissen observeren die deze prognoses consolideren. Digitalisering en aanpassingsvermogen van ecosystemen voor traceerbaarheid, systemen die bestand zijn tegen censuur met gateways voor elektronische handel, stemmen over raden van bestuur die worden onderschreven door de beveiliging van de keten van blokken en meerdere toepassingen.

De innovatie in automatisering en governance gepresenteerd door MPCX Platform richt zich op specifieke intelligente orders. Geautomatiseerde orders gebaseerd op de parameters toegekend door de maker van de bestelling (mandaat). Dit type slimme machtigingen (orders) voor digitale investeringen wordt DSIM genoemd. De DSIM-orders verwijzen naar het “Digital Smart Investment Mandate”.

Het combineren van DSIM-orders en de geïndexeerde producten van het MPCX-platform (https://youtu.be/AFS0ERvEhK0) opent de deur naar een ander investeringsniveau. De uitvoering van aankoop en verkoop met cryptografische indexen zal als volgt worden uitgevoerd door middel van slimme contracten:

 • Slim contract ontvangt abonnementsorder
 • Een clientverificatie
 • NAV berekend
 • Slimme contractuitvoering volgens code
 • Orderafrekening

De sleutels van het DSIM-systeem

Het protocol verwerkt alle klantinformatie

d creëert een passende digitale investeringsstrategie in de context van het algehele digitale financieringsplan van de klant. Daarom, nadat de historische gegevens zijn verzameld, implementeert dit plan berekend op basis van de code aangeboden door de portefeuille op basis van investeringsrisicotolerantie en andere relevante factoren.

Factoren zijn onder meer risicotolerantie, beleggingsdoelstellingen, horizon, liquiditeitsbehoeften en de algemene cryptografische vermogenscreatie-doelstellingen van de gebruiker. DSIM zal het geautomatiseerd volgen van een doel mogelijk maken tijdens periodes van marktverstoring en paniek. Op deze manier worden fouten die worden veroorzaakt door angst of ongecontroleerde euforie vermeden.

Dit systeem is ontworpen om emoties en automatische reacties te voorkomen die kunnen leiden tot minder voorzichtige acties. Dit biedt om het gewenste doel te automatiseren en desgewenst combineren de gebruikers het met de geïndexeerde producten van het platform, op zoek naar de hoogste winstgevendheid in het beheer van hun digitale portfolio.

Weg naar verbeterde winstgevendheid met het MPCX-platform en XDMC-token (https://etherscan.io/token/0x87f0e615ab8e7d5da906036b7efdd5af5ff6a9b7)

Bij MPCX hebben ze gekozen voor een filosofie van diversificatie en transparantie. Beide zijn essentieel voor het functioneren van productief en succesvol management. We waarderen het in de technische documentatie van het MPCX-platform dat ze fundamenteel belang aan beide hechten. Voor diversificatie is een reeks geïndexeerde producten ontworpen en voor transparantie is gekozen om op het blockchain-netwerk te werken; de mogelijkheden van nieuwe technologieën optimaal benutten samen met de ervaring die is opgedaan bij het ontwerpen, verwerken en verkopen van geïndexeerde producten.

De combinatie van beide kanten resulteert in een hybride markt die de sterke punten van blockchain-technologie en traditionele markten combineert. Deze stap moet zorgen voor de langetermijngroei van het platform en gebruikersbestand die geïnteresseerd zijn in succesvolle middelgrote en prominente investeringen.

Het XDMC-token is een utility-token ontwikkeld onder de ERC20-standaard op het Ethereum-netwerk. Op dit moment is het maken van het token al voltooid. De maximale totale emissie is 999.950.416 XDMC. Dit zal het gas zijn dat de blockchain-gebaseerde platform-engine voor financiële diensten verplaatst om cryptografisch digitaal erfgoed te beheren.

Voor meer informatie en een glimp van de details van het project, raden we aan de website en officiële links naar sociale netwerken te bezoeken.

Officiële links naar het MPCX-platform

Web – Mpcx.co/

Github – Github.com/MPCXPlatformLTD

Telegram – T.me/MPCXPlatfromCommunity

Twitter – Twitter.com/MPCXPlatform

Gemiddeld – Medium.com/@mpcxplatform

YouTube – Youtube.com/channel/UCJrgPLexmtA4hA6ux5GTpQQ