Het Ecom-platform groeit mee met de ontwikkeling van zijn fitband
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Het Ecom-platform groeit mee met de ontwikkeling van zijn fitband

Het lijkt duidelijk dat dit jaar 2019 het jaar is van de rijping van de projecten. De markt neemt nieuwe voorstellen op en alleen de meest innovatieve zullen op de lange termijn blijven. In Ecom weten ze het, en om die reden brengen ze ons hun meest nieuwe voorstellen die in volle ontwikkeling zijn.

Ecom e-wallet als centrale kern

Als we het hebben over de mobiele portemonnee van Ecom, praten we niet over een eenvoudige portemonnee. We hebben het over het centrum van een ecosysteem. We hebben het over de eerste stop voor een hele reeks services gericht op de gebruiker.

De Ecom-portemonnee is het primaire hulpmiddel voor het beheer van het EcomToken-token (ECK), evenals de toonaangevende cryptocurrencies. Met deze portefeuille kunt u online betalingen doen, overschrijven tussen gebruikers en iets meer vooruitgang boeken in de evolutie naar de “geldloze” samenleving die nadert. Altijd gericht op innovatie, veiligheid en tevredenheid van gebruikersbehoeften. Ze ontwikkelen zelfs de betaling door NFC.

  • Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de portefeuille?
  • Afgezien van de basisfunctionaliteiten die we vandaag van een portemonnee mogen verwachten, hebben we nieuwe en krachtige functies.
  • Verstuur en ontvang het ECK-token en de leidende cryptocurrencies (Bitcoin, Ethereum, USDT, BNB, LTC, enz …).
  • Voer betalingen uit met een internetverbinding of NFC.
  • Een beveiligingslaag toegevoegd om hacking en diefstal van munten die zijn opgeslagen in de mobiele portemonnee te voorkomen.
  • Ontvang dagelijkse rente voor de munten die in onze portemonnee worden gestort. Voordat de banken je betaalden voor het hebben van geld op de rekening, zo is het altijd geweest, en zo zou het moeten zijn; Wat Ecom voorstelt is om terug te keren naar dat punt waar de gebruiker zijn billijke compensatie ontvangt omdat hij deel uitmaakt van een systeem waarin ze allemaal winnen. Rente wordt in rekening gebracht in de vorm van een ECK-token.
  • INTERCONNECTIE MET DE VOLGENDE ITEMS IN ONTWIKKELING: dit is het meest kritische onderdeel, dat we hieronder zullen beschrijven.

Zoals we al zeiden, is de portefeuille het centrale knooppunt van het ecosysteem dat Ecom bouwt. Alle functies die we al genoemd hebben, worden vergezeld door de grote toekomstige projecten die met de portefeuille worden verbonden.

Aan de ene kant wordt deze portefeuille gekoppeld aan een bankkaart, die kan worden gebruikt voor betalingen en als een offline muntenwinkel. Voor de ontwikkeling werkt het met verschillende banken die al op de markt zijn gevestigd.

Aan de andere kant hebben we een groot innovatief project waar we het later over zullen hebben: de fitnessband die is verbonden als het grootboek en is verbonden met de portefeuille.

Wat is het EcomGym-grootboek?

Buiten de wereld van cryptocurrencies zijn er twee grote revoluties geweest, enerzijds, drones, en anderzijds de zogenaamde ‘wearables’, elektronische apparaten die moeten worden gedragen. Nou, Ecom stelt voor om het concept van “wearable” en het idee van cryptocurrencies te verenigen.

We voegen ons bij die ‘fitband’-armbanden die de meesten van ons al gebruiken bij de niet te stoppen evolutie van cryptocurrencies, en we krijgen de EcomGym Leder. Deze armband is een verbeterde “fitband” met een ledger erin. Voor degenen die het niet weten, is een grootboek een hardwareapparaat dat het veilig en onmogelijk maakt om allerlei cryptocurrencies te stelen (de bekendste portemonnee-hardware op de markt zijn Ledger en Trezor).

Wat kunnen we doen met de EcomGym Ledger?

Ten eerste hebben we de eenvoudigste toepassing van een grootboek, dit is cryptocurrency-opslag met het voordeel dat het een veilig apparaat is en praktisch onmogelijk om te stelen. Ook zal de armband onderling verbonden zijn met de portefeuille om bewegingen te maken met het geld van de armband. We hebben een betaalapparaat geïntegreerd in onze pols en we zullen het alleen moeten configureren om met één gebaar te betalen.

We zullen ook de primaire toepassingen van een “fitband” hebben, zoals het meten van de hartslag, verbrande calorieën, afgelegde afstand en stappen worden genomen (stappenteller), allemaal verbonden via Bluetooth met onze mobiel. Deze metingen zijn essentieel omdat afhankelijk van het token dat we selecteren, deze metingen diegene zijn die ons helpen de tokens te minen die we dan zullen gebruiken voor betalingen en overdrachten.

Maar dit is niet het enige; de armband zal in staat zijn om te werken met alle toepassingen van GYM Base en GYM-beloningen. We hebben het over het introduceren van een nieuw concept van mijnbouw, terwijl onderliggende digitale valuta’s zoals bitcoin werken met een test van werk (PoW), de armband zal werken met het oorspronkelijke idee van de inspanningstest (PoE). Op deze manier zullen we verschillende soorten munten ontginnen wanneer we oefeningen doen of interconnecteren met applicaties die ons beloningen zullen geven wanneer we specifieke oefeningen of uitdagingen uitvoeren die de toepassing voorstelt.

We kunnen bijvoorbeeld oefenen en hard werken om tokens op onze bracelet te verzamelen, om ze uiteindelijk te gebruiken om een ​​concert te betalen, en ook betalen met de bracelet zelf zonder dat een ticket of iets anders hoeft te worden afgedrukt. Ongelooflijk.

En precies gekoppeld aan wat we over muziek vertellen, komt nog een van de kenmerken die ons zal bieden in de som van wallet + band: de “EcoRecords.”

Ecom Records is een nieuwe manier om muziek te verspreiden en nieuwe artiesten te promoten. Via de EcomTokens van onze portemonnee (of onze armband gekoppeld aan onze portemonnee), hebben we toegang tot de streaming van muziekinhoud op onze apparaten. Nogmaals, de innovatie van de blockchain-technologie helpt de makers te versterken, tussenpersonen en wederverkopers te elimineren.

Conclusie

Gezien alle nieuwigheden die ons te wachten staan in het ecosysteem Ecom, lijkt het een goed idee om de evolutie van dit complexe project zorgvuldig te volgen, dat ons echte en tastbare oplossingen biedt om ons leven te verbeteren en onszelf in de voorhoede van innovatie op het gebied van gezondheid en middelen te plaatsen van betaling.

Officiële weblinks:

EcomToken Web – https://ecomtoken.com/

Telegram – https://t.me/globalecomtoken

Twitter – https://twitter.com/TokenEcom

Facebook – https://www.facebook.com/global.ecomtoken