Het ecologische crypto-initiatief Eco Start - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Het ecologische crypto-initiatief Eco Start

Het belang van nu, Eco Start biedt een keerpunt. Het ecologische initiatief Eco Start ontwikkelt zich op natuurlijke wijze en gaat stap voor stap over op zijn ICO. Daarom is het financieren van eerlijke initiatieven met onze omgeving dichterbij. Wat is de reden voor deze verklaring? Dit is waarom: de toekomst van komende generaties hangt af van de beslissingen die nu worden genomen. De planeet heeft een pauze nodig en we zijn erin inbegrepen. Het project staat dicht bij het begin van de meest opwindende fase. In de komende paar weken begint de nieuw ingevette machine te werken. Een ecologisch initiatief dat de deur opent naar een wereldwijde trendverandering.

Opwarming en klimaat

De opwarming van de aarde en de klimaatverandering verergeren de situatie van elk levend organisme. De bewijzen groeien en groeien, waardoor het onmogelijk is ze te negeren of te maskeren. Daarom zijn er initiatieven nodig om de vele slechte beslissingen tegen te gaan. Eco Start begint in 2019 aan een dergelijk werk. Het ondersteunen van creatieve en respectvolle initiatieven met de omgeving is een wereldwijde uitdaging. Het kan worden genegeerd of zelfs worden opgemerkt, maar dat stelt niemand vrij. Daarom is Eco Start een opvallend cryptografisch project als het probleem wordt geconfronteerd met constructieve boventonen.

Als een eerste punt biedt Eco Start een eerste ecosysteem voor projecten die zich inzetten voor een andere omgeving. De kosten die gepaard gaan met groene initiatieven die respectvol zijn voor het milieu, kunnen niet langer een belemmering vormen. Rekening houdend met het sociale en ecologische voordeel, verandert de vergelijking. Zodra het essentiële concept wordt verondersteld, zijn er weinig twijfels. Er is een onmiddellijke noodzaak om het ecologische initiatief in elke sector te promoten. Het verzachten van de geringe financiering van ecologische activiteiten met een ecosysteem dat dienst doet als een shuttle is een stap gezet door Eco Start. Een keerpunt dat pleit voor een betere toekomst.

Eco Start als een bron van vertrouwen en ondersteuning voor groene initiatiefprojecten

Vertrouwen is per definitie hoop. Een vaste hoop dat iemand iets heeft te gebeuren. Iets zijn dat op een bepaalde manier werkt of werkt. In andere gevallen is het de hoop dat een andere persoon volgens zijn eigen wens handelt. In de huidige massamaatschappij kan het vertrouwen korter zijn dan verwacht of gewenst. Wereldexperts uit elk veld werken echter onvermoeibaar met het aanbieden van systemen die zijn bedoeld om het benodigde vertrouwen te behouden of te genereren. Pijlers die vertrouwen op tastbare gegevens ondersteunen. Er zal een middel worden geboden om verkeerde informatie en / of manipulatie van nep-gegevens door niet-geverifieerde deskundigen tegen te gaan. Het is het eerste noodzakelijke punt om het vertrouwen te herstellen: transparante, schone en ongeïnteresseerde controles.

Eco Start wordt aangeboden als een pijler, een bron van vertrouwen. Een team dat fulltime met toewijding werkt, zal het ecosysteem ertoe brengen om een ​​nieuwe generatie groene ondernemers en groene wereldwijde initiatieven te betrekken. Op financieel gebied is er een groot probleem van vertrouwen in deskundige organisaties die beleggingsadvies verstrekken. Dat geldt ook voor degenen die de betrouwbaarheid van derden garanderen. Ratingbureaus, investeringsbanken die aanbevelingen doen … de lijst is eeuwig. Van auditbedrijven die de waarheidsgetrouwheid van de resultaten certificeren tot de inspectie van het uitgevoerde veldwerk, het wantrouwen wordt gehandhaafd vanwege de ondoorzichtigheid. Dit beïnvloedt het wereldwijde vertrouwen, voor alle partijen; zowel voor specifieke leners als voor veldexperts.
Eco Start biedt een vertrouwenspunt dat open, transparant, betrouwbaar en veilig is en dat voorziet in wereldwijde behoeften met een wereldwijd ecosysteem dat via blockchain wordt gemonetariseerd.

P2p-technologie koppelen aan groene initiatiefprojecten

Als de zaak een bevlieging was, kon er ruimte zijn voor twijfel. De gezondheid van de planeet is echter niet onderhandelbaar. Ecologische en milieuproblemen nemen toe als er geen oplossingen worden geboden. Daarom vereist gokken op een schonere toekomst op dit moment doordachte en realistische acties. De situatie op een realistische en transparante manier monitoren, plannen, ontwerpen en ernaar handelen; a priori, veel werk om te doen. Het gevoel kan overweldigend zijn; de sleutel zit in de unie.

Het begint niet bij nul, projecten zoals Eco Start pleiten voor een uniforme wereldwijde trend. Voor dit doel is het digitale ecosysteem ontworpen rond een token en open API’s. De token (TER) voedt het ecosysteem van interacties voorgesteld door Eco Start. De token-TER biedt het boekhoudkundige en monetaire deel van het voorgestelde groene initiatief. Tegelijkertijd zal het de snelste, veiligste en de meest transparante en betrouwbare manier zijn om accounts bij te houden van elke beweging binnen het ecosysteem.

Mits gebruiksmogelijkheden zoals het aanmoedigen van schonere acties en het werven van fondsen voor projecten met groen initiatief die nooit een nee mogen ontvangen voor een antwoord … maak het TER-token een vreemd bewijs. P2P-coderingstechnologie ter ondersteuning van een ecosysteem van een ecologisch initiatief lijkt misschien ingewikkeld; het Eco Start-team heeft echter een duidelijke formule.

Pre-ICO-ronde van Eco Start is gestart

Op het moment van schrijven van dit rapport wordt de pre-ICO-fase gestart, met een bonus voor de early adopters. De huidige bonus van + 20% wordt verlaagd naarmate de datums vordert. De openbare financieringsronde begint in de komende paar dagen en is het laatste punt vóór de start. Na het beëindigen van de ICO (maart), zal de voortgang worden voortgezet. Het team richt zich op het blijven uiteenvallen van de doelstellingen die zijn opgesomd in de routekaart. Tegelijkertijd (na de eerste verkoop, april) zal er een online-uitwisseling plaatsvinden om het uitwisselen van tokens en cryptocurrencies voor gebruikers en investeerders te vergemakkelijken.

Daarom zullen er nog maar weinig barrières overblijven voor de financiering van groene projecten en het tokeniseren van investeringsactiviteiten daarin. Tijdens de maand juli zal een gedistribueerd openbaar crypto-uitwisselingsplatform worden vrijgegeven; dus iedereen werkt met het doel om elk van de verwachte datums te ontmoeten. Een nieuw ecosysteem dat iedereen, direct en indirect, ten goede kan komen, is geboren in 2019.

Analyse van het toekomstplan ontworpen door Eco Start

Voorlopig is de ICO gebaseerd op het TER-token, een erc20-token in de Ethereum-blockchain. In de loop van het jaar zullen de voortgang en relevante innovaties verder worden geïmplementeerd. Door aan de routekaart te blijven werken, begint de Alpha-fase van het platform in mei. Dat zal het begin zijn van de TECO token-fase. Tegelijkertijd zal de ontwikkeling van de Eco Start-uitwisseling plaatsvinden. Juli, een van de maanden met de meeste activiteiten op de routekaart, organiseert meer evenementen. De opening van het investeringsfonds zal beginnen, naast het invullen van de details voor het begin van het testen van het platform in de bètafase in augustus.
Om meer ontwikkelde details en toekomstige mijlpalen in het ecosysteem van Eco Start te vinden, raden we aan hun website en profielen / sociale kanalen te bezoeken. We nodigen u ook uit om uw mening over het ecologische initiatief te delen in het opmerkingenveld.

Eco Start: bronnen en handige links

Officiële website Eco Start ICO – https://eco-start.com/
Telegram Kanaal TerraecoCoin – https://t.me/ecostart2018
Twitter Eco Start – https://twitter.com/ecostart18
Whitepaper – https://eco-start.com/docs/wp_en.pdf
Facebook Officieel profiel – https://www.facebook.com/ecostart.eb.9
Eco Start Medium-pagina- https://medium.com/@ecostartbg