Het Aerum-ecosysteem, een marktgerichte hub - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Het Aerum-ecosysteem, een marktgerichte hub

Het Aerum-ecosysteem biedt een gedecentraliseerde hub. Het Aerum-ecosysteem wordt gepresenteerd aan de crypto-sector met een platform voor de verstoring van de sector. Op zich lijkt het op de steeds vaker voorkomende Hubs. Een hub is een ruimte (virtueel of fysiek) waar ondernemers samenkomen en synergieën creëren. Hun invloed is soms zo groot dat ze zich bekeren in het voordeel van het optimaliseren van het gebruikelijke model van de sector; zie beide in zijn volledige hermodellering en digitale replica’s. Dit creëert nieuwe paradigma’s in traditionele sectoren en opent de deur naar nieuwe sectoren vanwege de grote innovatie die gemeenschapswerk met zich meebrengt. Het kan worden gezegd dat het in de meeste gevallen een verscheidenheid aan opties biedt. En het kan een keerpunt worden voor bedrijven met grote mogelijkheden om te verdwijnen vanwege de veroudering van hun dienstverlening.

Het lanceringsvoorstel bestaat uit het bieden van een complete infrastructuur voor financiële applicaties zonder toestemming (gratis deelname). Deze toepassingen kunnen een gedecentraliseerde economie dienen, met transacties in realtime en gratis voor consumenten. Tegelijkertijd spreekt de whitepaper over “een bijna onbeperkte schaalbaarheid”.

Voorstellen van schaalbaarheid en prestatie-oplossingen

In de afgelopen jaren is bevestigd dat schaalbaarheid op de lange termijn een probleem vormt voor momenten van maximale deelname aan het netwerk. Aerum biedt een serviceplatform dat klaar staat om financiële markten, voorspellingsmarkten, spelecosystemen te lanceren via zijn unieke aanbod aan tokens en meer details om te onthullen. Aerum is echter van plan om het nummer één platform te worden op basis van Ethereum. Het is geen gemakkelijke uitdaging en vereist het beste van zichzelf te geven door elk lid van het team.
De voorziening die door het project wordt beschreven, zegt dat de deelnemers vrijwel onbeperkte schaalbaarheid kunnen bereiken. Dit zou gebeuren door de aanleg van gedecentraliseerde zijketensnetwerken. Dit alles is te danken aan de hoge prestaties van Aerum en de lage kosten, zowel van het ecosysteem voor de creatie of emissie van markten, als van het huidige gebruik voor gebruikers.

Het Aerum-ecosysteem wil niet concurreren met Ethereum

Het doel van Aerum is niet om te concurreren met Ethereum, de reus die de Top 2 van Coinmarketcap bezet. In een andere benadering van concurreren is het aanvullen van Ethereum als een krachtig dApp-platform met gedecentraliseerd beheer complementair. In plaats van een Plasma-zijketen met één operator. Dit betekent een symbiose op het gebied van marktcreatie en gedecentraliseerde use-cases.

Sinds de crypto-markt geleidelijk is afgenomen, blijft de lijst van concurrenten met Ethereum groeien. Deze complementaire benadering behoudt echter de competitieve geest en creëert synergie tussen de platforms. De Aerum roadmap omvat de creatie van een high-performance cross-chain DEX. Dus de opties om samen te werken zijn een realiteit. Een ander opvallend aspect is de creatie van een cross-chain token-betalingsprotocol. Zonder twijfel een project om rekening mee te houden. Het moet gezegd worden dat het Aerum-team niet geaarzeld heeft om rekening te houden met de atomaire swaps.

Aerum ICO heeft een goede gezondheid

Gedurende 2018 was de vraag van investeerders in combinatie met een bearmarkt een tijdbom voor ICO’s. Het kan worden opgemerkt in de activiteit en volumes. Een klein percentage van de in de eerste helft van 2018 gelanceerde projecten laat zien dat de correctie elk deel van de sector bereikte. In het ICO-model van Aerum wordt een opdeling door fasen of stadia op prijs gesteld. Tijdens deze fasen worden de prikkels om deel te nemen als early adopter geleidelijk afgebouwd. Op het moment van de creatie van het artikel worden 4.122.639 dollar aan investeringen in XRM-tokens (Erc20) berekend. Het overschrijden op een comfortabele manier van de 3 miljoen euro Soft Cap (minimale verzameling vereist om door te gaan met normaliteit).
Het proces, dat de evenaar van de eerste verkoopfase weken geleden voorbijstreek, vertoont enkele benijdenswaardige cijfers. Het totaal van de eerste acquisitiefasen is 12 (waarvan er 9 zijn geëindigd). De laatste fase sluit de ICO met een prijs van 0,4 ETH per 1000 XRM. Het zou niet verwonderlijk zijn dat het uiteindelijk de Hard Cap bereikt (maximale verzameling). We delen hier een tabel met beschikbare obligaties om de sterke investeringen te belonen:

1. Verkrijgen van tokens, meer dan $ 500 + 5%
2. Koop tokens, meer dan $ 1000 + 10%
3. Ontvang tokens, meer dan $ 5000 + 15%
4. Verkrijgen van tokens, meer dan $ 10000 + 20%
5. Koop tokens, meer dan $ 20000 + 25%
6. Ontvang tokens, meer dan $ 50000 (bespreekbaar)

Naleving van de Aerum-routekaart

Tot op heden is aan elke doelstelling binnen de vastgestelde periode rigoureus voldaan. Het token kan worden gekocht in twee gerenommeerde uitwisselingen: Latoken en ExMarkets. In de komende dagen zal de lancering van het Mainnet-netwerk een realiteit zijn, inclusief de hieronder vermelde implementaties:

• Ortus v1.0.0 dxPoS consensus. Eerste stap implementatie.
• Gedelegeerde knooppunten
• Servers voor portals voor transactionele poorten.
• Mobiele en webportemonnee.
• Blockchain-analyse en statistische hulpmiddelen.

Kortom, de veelzijdigheid van het project biedt samen met zijn compatibiliteit een geweldig ecosysteem
Het in de whitepaper beschreven systeem vergemakkelijkt de overdracht van tokens in een beveiligde omgeving (inclusief atomaire on-chain en off-chain swaps). Daarom een ​​sterk gedecentraliseerd consensusalgoritme, gedecentraliseerde tokenuitwisseling, software-integratietoolkit (volledig ontwikkeld voor gebruikers / verkopers), gedecentraliseerde applicaties (dApps), marktplaats en verschillende liquiditeitsverschaffers. Een complete service die veel geeft om over te praten. Met Aerum kan elk bedrijf snel en eenvoudig een betrouwbare, schaalbare en gedecentraliseerde blockchain-oplossing bouwen.

In de tweede helft van het jaar is naar schatting de derde implementatie van Ortus bereikt (versie Ortus 1.3.0). Met de derde implementatie is de functie die het meest interessant leek geïntegreerd, PetalChains. Kortom, een turn-key oplossing van unieke schaal voor Aerum. Met dit type schaal kunnen afnemers kettingen lanceren die zijn ontworpen om nog verder te schalen. Na het schalen stijgt de prestatie van de toepassingen sterk; tot cijfers in de buurt van 100.000 transacties per seconde.

De sollicitatiebrief valt op door duidelijkheid in de aanpak

Aerum biedt een compleet ecosysteem dat is ontworpen om tegemoet te komen aan de groei van de volgende adoptiegolven. Het gebruik van Aerum PetalChains, een multi-chain escalatieoplossing in combinatie met atomaire uitwisselingen, garandeert revolutionaire verbeteringen ten opzichte van transacties in het Ethereum-netwerk. Om technische en ethische redenen is het voor een groot deel van de sector van essentieel belang om financiële P2P-interacties te onderhouden. Het is een verrassing de keuze van de configuratie, met gratis transacties in realtime, het bouwen van een sterk gedecentraliseerd platform. Het intelligente contractprotocol is geoptimaliseerd voor tokenisatie en financieel vertrouwen.

Speciale functies

– Aerum is een gedecentraliseerde platform targeting waarmee kleine en middelgrote bedrijven FinTech-oplossingen kunnen bouwen, hun economieën en beloningsprogramma’s kunnen onderbouwen, waardoor P2P-markten mogelijk worden.
– Het Aerum-team heeft een blockchain-protocol ontwikkeld dat real-time gratis transacties biedt aan de consument, stabiele prestaties en een hoge doorvoer biedt (meer dan 800 transacties per seconde gemeten) aan zakelijke deelnemers voor het bouwen van betrouwbare systemen.
– Aerum had een consensusprotocol op basis van consensus ontwikkeld met een economisch model dat is opgezet om eigenaars van bedrijfstoepassingen ertoe aan te moedigen Validators op het netwerk te worden en toegang te krijgen tot gratis transactie-uitvoering om transactiekosten voor hun klanten te subsidiëren.
– Het Aerum-protocol wordt beheerd en wordt aangestuurd door het XRM ERC20-token, dat wordt gebruikt voor het uitzetten van het netwerk via Aerum’s governance slimme contracten op Ethereum mainnet, er worden 1 miljard XRM-tokens geslagen en er kan niet meer worden gecreëerd.
– Aerum lanceert op 20 maart 2019 een Aerum blockchain mainnet Ortus 1.0 met zijn geselecteerde partners met een vast doel om een ​​eerste protocol-upgrade vóór het schema te implementeren, tegen het einde van april 2019, die belangrijke sleutelprotocol-elementen aan de manager Ortus zal toevoegen 1.1, zoals: Masternodes, Aerum Hearbeat-protocol, Aerum TrueChain (niets op het spel / aanvallen van aanvallen) en de functie Stake Reward.
– De lancering van de beloningsfaciliteit met Ortus 1.1 wordt geladen met meer dan 30% van de geslagen tokens die wekelijks zullen worden uitgedeeld aan alle netwerkdeelnemende deelnemers volgens het pro-rataprincipe met een percentage van 0,5% van de resterende tokens per week, te beginnen met 1.500.000 XRM tokens eerste week van mei 2019.
– Aerum bereidt zich voor om een ​​B2B Cloud Blockchain-bedrijf te lanceren dat zich richt op het leveren van commerciële integratie, onderhoud en SLA-blockchain-dienstverlening aan zakelijke deelnemers om de acceptatie van echte businesscases te versnellen, te beginnen met zijn reeds indrukwekkende partnersportfolio.
– Aerum token XRM wordt momenteel aangeboden om te kopen op LATOKEN en Exmarket launchpads tot 1 april 2019, wanneer de volledige handel live gaat en het token-aanbod stopt.

Links

Maak contact met Aerum en verken het ecosysteem in de volgende links:

Web – https://aerum.com/en
Whitepaper – https://aerum.com/en/white-paper
Bitcointalk – https://bitcointalk.org/index.php?topic=5039141.0
Reddit – https://www.reddit.com/r/aerum
Aerum Telegram – https://t.me/aerum_official