Van harte gefeliciteerd Bitcoin! - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Van harte gefeliciteerd Bitcoin!

Bitcoin bestaat op 31 oktober 2017 alweer 9 jaar. De cryptovaluta, die nu meer dan 5000 euro waard is viert zijn verjaardag. Negen jaar geleden bracht de individu of groep genaamd Satoshi Nakamoto de peer-to-peer Electronic Cash System Bitcoin op de markt. Je kunt de Bitcoin Whitepaper nog steeds vinden op het originele domein. Deze is de afgelopen jaren niet meer aangeraakt door Satoshi. Je kunt deze hier lezen. Je krijgt zo een uniek inzicht in de cryptocurrency en hoe deze was bedoeld door Satoshi.9 jaar in gebruik

Het netwerk wordt tegenwoordig door meer dan drie miljoen mensen per dag gebruikt. Aan het begin was het enkel Satoshi die het netwerk in leven hield. Daarna kwamen er mensen bij die hem hierbij hielpen. Tegenwoordig is het uitgegroeid tot een gigantisch project. Een decentraal project zonder dat er een overheid of andere instantie aan te pas komt. De identiteit van Satoshi is nog steeds onbekend. Er zijn meerdere mensen geweest die beweerden Satoshi te zijn, maar niemand heeft dit nog kunnen bewijzen.

All time high

Bitcoin heeft in de negen jaar dat het bestaat record na record verbroken. De ATH (All Time High) is van een paar cent naar meer dan 6500 dollar gegaan. Wat de toekomst ons gaat brengen, dat weten we niet. Wij weten wel dat cryptocurrency nog steeds in de kinderschoenen staan en dat er nog veel gaat veranderen op dit gebied. Zal Bitcoin de beste en meest gebruikte munt blijven? Of zal een andere altcoin het overnemen? Dit proces wordt ook wel The Flippening genoemd. Wat we wel weten is dat ook wij de maker(s) Satoshi Nakamoto dankbaar zijn. Zonder zijn uitvinding had de wereld toch een heel stuk minder decentraal geweest. Natuurlijk is Bitcoin kopen ook nog steeds mogelijk!