Handel de eerste 1000 euro aan crypto gratis via deze link!

Grote bedragen aan cryptocurrency kopen

Grote bedragen cryptocurrency kopen

De ene persoon investeert een paar tientjes of wat hij/zij kan missen in cryptovaluta, een ander wil graag hoog inzetten. Wij krijgen regelmatig de vraag waar mensen het beste cryptovaluta kunnen kopen zonder limiet. Wie een paar duizend euro wil investeren, kan dat bij veel websites zoals Litebit en Bitvavo prima doen. Als je voor grotere bedragen wilt investeren, dan kan dat soms lastig zijn. Een vraag die wij kregen:

“Ik wil voor 80.000 euro aan cryptocurrency kopen, maar ik zit aan limieten vast. Hoe moet ik dit aanpakken?”

In deze blog leggen wij uit waar je met een hoog budget cryptocurrency kan kopen met iDEAL op een gemakkelijke en gebruiksvriendelijke manier.

Limieten en cryptocurrency

Bij alle aanbieders krijg je te maken met limieten. Verificatie is noodzakelijk om grote bedragen aan cryptovaluta te kopen. Zonder verificatie kom je vaak niet verder dan enkele honderden euro’s per dag, week of maand. Dan gaat het wel heel lang duren voordat je 80.000 euro aan digitale valuta bezit. Verificatie is in Nederland verplicht voor grote bedragen. Dit doe je door jouw gegevens in te voeren en een kopie van een paspoort te versturen.

Waar voor grote bedragen kopen?

De belangrijkste brokers om voor veel geld cryptocurrency te kopen zijn volgens ons:

  • Bitvavo (onbeperkt limiet)
  • Litebit (tot €20.000 met iDEAL, €35.000 overboeking per keer. Tot een half miljoen euro per maand)
  • BTC Direct (tussen €2.500 en €10.000 met aanvullende verificatie)

Alle aanbieders op een rij

Bij de volgende aanbieders is het goed mogelijk om digitale valuta te kopen. Elke website heeft een eigen manier van verifiëren en limieten.

We hebben nu een hele leuke actie voor (nieuwe) gebruikers in samenwerking met onze favoriete exchange. Je handelt de eerste 1000 euro helemaal gratis! Bekijk de prijzen in de onderstaande widget of registreer direct via onze link om gebruik te maken van de aanbieding.

Conclusie

Bitvavo heeft van de bovenstaande drie opties de beste papieren als het gaat om grote investeringen in digitaal geld. De verificatie gaat daar het snelste en het limiet is daarna onbeperkt. Je zou dus binnen een dag voor veel geld aan valuta kunnen kopen. Voordeel is ook dat je direct veel soorten valuta kan kopen en bewaren.

Maak direct een gratis account aan bij Bitvavo

Ook interessant
Stijgers en dalers uitgelicht
Crypto stijgers en dalers week 25: Acash en de niet-zo Super-Bitcoin