Grootste stijgers en dalers week 50, 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Grootste stijgers en dalers week 50, 2019

Stijgers en dalers uitgelicht

Het grootste slachtveld lijkt even voorbij te zijn en de prijzen van de “belangrijkste” redelijk stabiel. Sommige TA’ers en andere mensen met een glazen bol menen dat de bodem is bereikt, maar dat geloof ik persoonlijk nog niet helemaal. Ik hoop het wel van harte voor alle investeerders die nu – hoogstwaarschijnlijk – al een hele tijd in de min staan! Deze week kijk ik naar de grootste stijgers en dalers van de afgelopen week. In week 50 zien we vooral een bizar hoge stijging van Bitblocks (meer dan 3000%) en enorme waardeverliezen bij zowel Agrocoin als Merculet (beiden meer dan 70% waarde verloren).

Stijgers week 50 in een screenshot

De screenshot is genomen om 08:30 van het onderdeel Gainers en Losers op de website Coinmarketcap. Hieronder licht ik enkele crypto uit. Let op: deze heb ik zelf gekozen en het is absoluut geen handelsadvies! .

Stijgers week 50 crypto

Bitblocks (BBK)

Gestegen met: 3.192,64%

Bitblocks (BBK) is een cryptocurrency. Gebruikers kunnen BBK genereren door het mijnproces. Bitblocks heeft een huidige voorraad van 162.575.169,8 met 117.736.709,71 in omloop. De laatst bekende prijs van Bitblocks is $ 0,024856 USD en is 375,30% gestegen over de afgelopen 24 uur. Het wordt momenteel verhandeld op 2 actieve markt (en) met $ 848.770.237 die de afgelopen 24 uur is verhandeld. Meer informatie is te vinden op https://bitblocksproject.com/ of in de onderstaande video:

Dynamite (DYNMT)

Gestegen met: 140,15%

DYNMT beschrijft zichzelf als een op de gemeenschap gebaseerd experimenteel project, dat werd voorbereid met het oog op deflatie en werd geproduceerd op het Ethereum-netwerk. Het smart contract van DYNAMITE token is ontworpen om 2% per overdracht te verbranden. Deze crypto heeft veel bekendheid gekregen dankzij de vele airdrops die zij hebben uitgevoerd.

TomoChain (TOMO)

Gestegen met: 69,23%

TomoChain (TOMO) factureert zichzelf als een oplossing voor het schaalbaarheidsprobleem op blockchain-platforms. TomoChain heeft naar verluidt een 150-Masternodes-architectuur met Proof of Stake Voting (POSV) consensus voor bijna-nul kosten en directe transactiebevestigingen. Beveiliging, stabiliteit en ketenfinaliteit worden naar verluidt gegarandeerd via technieken zoals dubbele validatie, staking via smart-contracts en uniforme randomisatieprocessen.

TomoChain

TomoChain ondersteunt alle EVM-compatibele smart-contracten, protocollen en atomaire cross-chain token transfers. Schaaltechnieken zoals sharding, EVM-parallellisatie, het genereren van private ketens, hardware-integratie zullen continu worden onderzocht en geïntegreerd in TomoChain. Het project wil ‘een ideale schaalbare smart-contract openbare blockchain voor gedecentraliseerde apps, tokenuitgifte en tokenintegratie voor kleine en grote bedrijven’ worden

Dalers week 50 in een screenshot

De screenshot is genomen om 08:30 van het onderdeel Gainers en Losers op de website Coinmarketcap.

Dalers week 50 crypto

Agrocoin (AGRO)

Gedaald met: -72,87%

AGROCOIN is een project dat tot doel heeft een P2P-platform te creëren waar mensen en bedrijven elkaar rechtstreeks kunnen crediteren zonder tussenpersonen. Meer informatie zie je in de onderstaande korte video:

Matic Network (MATIC)

Gedaald met: -66,18%

Matic Network beschrijft zichzelf als een Layer 2-schaaloplossing die sidechains gebruikt voor off-chain berekening, terwijl tegelijkertijd de beveiliging van activa wordt gewaarborgd met behulp van het Plasma-framework en een gedecentraliseerd netwerk van Proof-of-Stake (PoS) validators. Het wil het de facto platform zijn waarop ontwikkelaars gedecentraliseerde applicaties op een veilige en gedecentraliseerde manier zullen implementeren en uitvoeren.

Ze beweren te hebben gewerkt aan implementaties van Plasma MVP (Minimum Viable Plasma), WalletConnect-protocol en de Ethereum-gebeurtenismelding-engine – Dagger. Matic is van plan om Matic-portemonnee, betalings-API’s en SDK’s, producten en andere oplossingen te bieden waarmee ontwikkelaars DApps kunnen bouwen, implementeren en migreren die zijn gebouwd op platforms zoals Ethereum. Ze zijn van plan om in de toekomst andere blockchains te ondersteunen om naast schaalbaarheid interoperabiliteit te bieden aan bestaande publieke blockchains.

Hyper Speed Network (HSN)

Gedaald met: -51,62%

Hyper Speed ​​Network (HSN) beschrijft zichzelf als een openbaar keten- en 5G-toepassingswaarde eco-netwerk.

HSN wil complexe toepassingsscenario’s netwerk-enabled maken door blockchain te gebruiken, om de industriële ontwikkeling in het 5G-tijdperk te ondersteunen. Na de lancering van het mainnet wil HSN op grote schaal worden gebruikt in cloud VR / AR, Smart Security, Internet of Vehicles (IoV), Smart City, Smart Manufacturing, Unmanned Aerial Vehicles (UAV), SD-WAN + NAS, Mesh-producten, edge rekenmodules en andere toepassingen van de 5G-omgeving.

Gestart in september 2018, beschrijft HSN zichzelf als “Wereldwijde leider in 5G + Blockchain”. De stichting is gevestigd in Singapore en heeft Hyper Speed ​​Network Labs gevestigd in BVI. HSN werkt samen met wereldwijde partners en dochterondernemingen in Londen, Nederland, Rusland, Duitsland, Zwitserland, India, Columbia, Vietnam en Thailand.