Grootste stijgers en dalers week 48, 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Grootste stijgers en dalers week 48, 2019

Stijgers en dalers uitgelicht

Twee weken geleden was het voor veel projecten en cryptovaluta binnen de cryptowereld echt een horrorweek. Wanneer je keek naar de stijgings- en dalingspercentages waren die echt extreem! De afgelopen week waren de percentages weer iets minder extreem. Hopelijk gaat de markt vanaf nu ook weer wat meer stijgen. Deze week bekijken we de grootste stijgers en dalers in de wereld van crypto van week 48, 2019.

Grootste stijgers week 48

De onderstaande afbeelding is een screenshot gemaakt op CoinMarketCap, Biggest Gainers and Losers, maandag 9 december 2019 om 10:40. De grootste stijger van deze week is ProChain (PRA). Deze munt is gestegen met 362,79%. Op de tweede plek staat Fortem Capital (FCQ). Fortem Capital is gestegen met 273,22%. Hieronder hebben wij een aantal stijgers uitgewerkt.

grootste stijgers week 48

VITE (VITE)

VITE is een high-performance gedecentraliseerd ecosysteem. Het is nu ook mogelijk om te stemmen op VITE om hem op Binance te krijgen. Stemmen kan van 12 tot 13 december. Wanneer je een kijkje neemt op de officiële website vind je alle informatie over dit platform. Ook over het team achter het platform en over de bijbehorende community. Het is opvallend hoe goed je alle informatie over VITE terug kan vinden op de website. Bij veel andere cryptocurrencies en platforms is het een stuk lastiger om alle informatie overzichtelijk voor je te hebben.

Blockium (BOK)

Blockium is de afgelopen 7 dagen gestegen met 248,30%. Hiermee staat deze cryptocurrency op de derde plek in de lijst met grootste stijgers in week 48, 2019. Wanneer je de website van Blockium bezoekt kan je je registreren om een nieuwe rekening te kunnen openen. Dit kan door de registreren met het account van sociale media zoals Twitter of Facebook of met een Google account. Blockium is zelf ook terug te vinden op verschillende social-media kanalen. Het is ook mogelijk om airdrops te lanceren.

Grootste dalers week 48

De onderstaande afbeelding is een screenshot gemaakt op maandag 9 december 2019 om 10:40. De grootste daler van week 48 is FirmaChain. FirmaChain (FCT) is de afgelopen zeven dagen gedaald met een percentage van 99,92%. Op plek twee staat Global Digital Corner (GDC). Deze munt is de afgelopen zeven dagen gedaald met 79%. Hieronder hebben wij een belangrijke daler uitgewerkt.

grootste dalers week 48

Suterusu (SUTER)

Suterusu is de afgelopen zeven dagen gedaald met 53,69%. Hiermee staat deze cryptocurrency op de 4e plek van de grootste dalers van week 48. Suterusu (SUTER) noemt zichzelf ook wel een startpunt voor interoperabele blockchains voor privacybehoud. Privacy is een belangrijk onderwerp op veel gebieden in deze tijd. Er komt een anonieme cryptocurrency op de markt die eerst een Mimblewimble-achtige structuur zal hebben. Later zal dit worden uitgebreid naar smart-contracts die de privacy beschermen.