Grootste stijgers en dalers week 47, 2019 - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Grootste stijgers en dalers week 47, 2019

Stijgers en dalers uitgelicht

Voor veel projecten en cryptovaluta was week 47 een grote horroweek. Sommige projecten kregen te maken met een enorme pump & dump, andere projecten verloren meer dan 50% van hun waarde. Als je naar de gehele cryptowereld kijkt, is het wederom een zeer matige week. Ik heb even teruggekeken naar veel TA’ers, maar die zagen dit een paar weken geleden niet echt aankomen. Toen was “de bodem bereikt” en zou de weg naar boven gevonden worden. Ik hoop dat deze voorspellingen nog uit gaan komen! Deze week bekijk ik weer de grootste stijgers en dalers in de wereld van crypto van week 47 2019.

Grootste stijgers op een rij

In de onderstaande afbeeldingen, een screenshot van Coinmarketcap om 08:15, zie je de 10 grootste stijgers van de afgelopen week op een rij.

Grootste stijgers week 47

ROMToken

Gestegen met: 1.442,63%

ROMToken (ROM) is een cryptocurrency-token en werkt op het Ethereum-platform. ROMToken heeft een huidige voorraad van 350.000.000.000 met? in circulatie. De laatst bekende prijs van ROMToken is $ 0,000148 USD en is 131,75% gestegen in de afgelopen 24 uur. Het wordt momenteel verhandeld op 4 actieve markt (en) met $ 55.966,70 verhandeld in de afgelopen 24 uur. Er is bij Coinmarketcap geen websites bekend van dit project. Ook op internet is er niet snel een eigen website te vinden van dit project met een bizar hoge stijging.

Fortem Capital

Gestegen met: 774,04%

Fortem Capital wil onroerend goed tokeniseren door beleggers de mogelijkheid te geven in het onroerend goed te investeren door het Fortem Capital-token te gebruiken. In de onderstaande video leer je meer over dit project.

Grootste dalers week 47

In de onderstaande afbeeldingen, een screenshot van Coinmarketcap om 08:15, zie je de 10 grootste dalers van de afgelopen week op een rij.

Grootste dalers week 47

Precium

Gedaald met: 99,91%

Het project verloor bijna al zijn waarde. Dit komt ook omdat het als eerste prijs op 23 november 2019 op 18 euro per munt werd geregistreerd. De werkelijke waarde lag veel lager. Eigenlijk is het niet echt zo dat het project zijn waarde verloor; De werkelijke waarde per munt lag eigenlijk sowieso al veel lager.

Precium beschrijft zichzelf als een slim contractplatform voor P2P-transacties (peer-to-peer). Het beoogt contractpartijen in staat te stellen slimme contracten eenvoudig en veilig te maken en te gebruiken. Precium (PCM) is gebaseerd op een set kerncomponenten die interacties binnen het platform kunnen bevorderen, dat bestaat uit adverteerders, beïnvloeders en een tokenhouder. Met andere woorden, het beoogt de Precium Token Economy te gebruiken om een ​​synergistisch effect te creëren tussen de reeds bestaande invloedenpool, influencer-index en slimme contracten met als doel een duurzame en stabiele omgeving te creëren.

Fusion

Gedaald met: -73,16%

Fusion (FSN) factureert zichzelf als een allesomvattend blockchain-gebaseerd financieel platform dat cross-chain, cross-organisatie en cross-data brondiensten biedt via slimme contracten. Het project maakt gebruik van het Hierarchical Hybrid Consensus Mechanism (HHCM), dat elementen uit PoW, PoS en parallel computing samenvoegt met als doel een efficiënt en veilig platform te creëren.

Fusion maakt met name gebruik van wat het ‘Distributed Control Right Management’ noemt als een beveiligingslaag die cryptoassets op de Fusion-blockchain beschermt. De gedistribueerde opslag en sharding van een privésleutel zorgt ervoor dat geen enkel knooppunt controle over activa kan krijgen.

Fusion voorziet ook in meerdere triggermodi, zoals tijd- en gebeurtenisgebaseerde triggers, in zijn slimme contracten, die werden ontworpen om te voldoen aan de eisen van complexe financiële slimme contracten.Fusion wordt geleid door Dejun Qian, die ook BitSE oprichtte, een blockchain-incubator die de opkomst van VeChain en QTUM mogelijk maakte.

Zelf investeren in crypto?

Koop dan Bitcoin via de onderstaande aanbieder en betaal na registratie geen handelskosten over de eerste 1000 euro. Je handelt de eerste 1000 euro dus helemaal gratis!