Golem kopen met iDEAL of op een exchange - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Golem kopen met iDEAL of op een exchange

Golem kopen

Golem is een cryptocurrency met de afkorting GNT. Het is een open-source project met de focus op gedecentraliseerde supercomputers en het openbaar gebruik ervan. In Nederland is het een populaire crypto, die je veel tegenkomt in diverse groepen (Facebook, Twitter, Telegram). In deze blog beschrijf ik de manieren voor Golem kopen. Dit kan op meerdere manieren. Per optie geef ik de moeilijkheidsgraad aan. Populairste manieren voor Golem crypto kopen zijn met iDEAL en op een grote cryptocurrency exchange.

Golem kopen iDEAL

Golem kopen iDEAL

Beste optie voor beginners

Golem is voor Nederlanders goed beschikbaar. Je kan het op meerdere Nederlandstalige websites kopen. Je betaalt dan gewoon met iDEAL, zoals je ook voor normale dagelijkse zaken gewend bent. Ik ben zelf oprecht fan van Bitvavo. Lees ook eens de Bitvavo review met mijn mening eens door. Volg het onderstaande stappenplan om Golem te kopen bij deze aanbieder:

  1. Ga naar de Nederlandse crypto broker Bitvavo
  2. Log in of registreer jezelf als nieuw persoon
  3. Stort euro’s via de bijbehorende knop in jouw persoonlijke Bitvavo dashboard
  4. Verifieer jouw account. Je kan eventueel tot 5000 euro zonder verificatie kopen, maar ik raad verifiëren altijd aan!
  5. Ga naar de markt voor Golem (GNT), te vinden in het dashboard.
  6. Vul in (in euro of GNT) hoeveel je wilt kopen en bevestig deze order.
  7. De order wordt bij deze aanbieder pijlsnel uitgevoerd. Zo hoef je niet lang te wachten totdat deze crypto in jouw wallet staat.
  8. Je kan de crypto bewaren in de gratis online wallet of versturen naar een eigen wallet.

Op een exchange GNT kopen

Golem kopen exchange

Op deze pagina van Coinmarketcap zie je een overzicht van alle exchanges waarbij je deze cryptovaluta kan kopen. Ik ben zelf erg fan van Binance en Cryptopia. Hieronder lees je een uitleg van Cryptopia. Een Binance uitleg kun je vinden in de blog over Bitcoin ABC kopen.

ETH of BTC kopen

Om te handelen op een exchange moet je beschikken over een andere crypto. Voor Golem is het handig om Bitcoin of Ether te kopen. Dat kan goed bij de onderstaande aanbieders:

Bitcoin en honderden altcoins kopen, verkopen, bewaren en traden kan veilig en snel bij Binance. Met aantrekkelijke bonussen en acties. Stort eenvoudig met iDEAL, bankrekening (SEPA) of creditcard.