Gerucht: Iemand wil 25% van alle Bitcoin kopen - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Gerucht: Iemand wil 25% van alle Bitcoin kopen

Het beleggingsbedrijf Dadiani Syndicate is naar verluidt door een mega-rijke klant benaderd om 25% van alle beschikbare Bitcoin te kopen. Dit meldde het zakenblad Forbes drie dagen geleden. Dit is op het moment nog steeds een gerucht en niet bevestigd. Ook lijken er op de markt geen indicatoren te zijn dat iemand, of meerdere mensen, bezig zijn om 35% van de totale hoeveelheid op te kopen. Geruchten dat de rijken der aarde Bitcoin willen domineren zijn niet van enkele dagen geleden, maar doen al sinds de lancering van Bitcoin de ronde.

Dadiani Syndicate

Het Dadiani-syndicaat is een peer-to-peernetwerk waarin mensen met cryptocurrency tussen elkaar handelen . Het bedrijf maakte vorig jaar nieuws toen 49% van Andy Warhols werk uit 1980 “14 Small Electric Chairs” te koop werd aangeboden voor bitcoin en andere digitale valuta. De oprichter van het bedrijf, Eleesa Dadiani, beweerde naar verluidt:

“Een van onze klanten benaderde ons en zei dat ze geïnteresseerd waren in het verwerven van 25% van alle bitcoin die momenteel beschikbaar is.” Er zijn een aantal entiteiten die de markt willen domineren. ”

Niet mogelijk

Dadiani zei dat het verwerven van een kwart van de huidige 17,7 miljoen BTC-voorraad- aangezien veel munten permanent verloren zijn gegaan – niet mogelijk zou zijn zonder de markt significant te beïnvloeden . EToro-analist Mati Greenspan verklaarde: “Een koper van deze omvang zal de prijs opdrijven om dit soort accumulatie nog duurder te maken,” vervolg:

“Toch worden er op dit moment nog veel meer munten vastgehouden door hodlers die er geen prijs aan willen geven.” Realistisch gezien zijn er waarschijnlijk op dit moment minder dan vijf miljoen munten in omloop.”