Geen handelskosten Bancontact bij Bitvavo | nieuw Twitteraccount Bitvavo - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Geen handelskosten Bancontact bij Bitvavo | nieuw Twitteraccount Bitvavo

Bancontact

Wanneer je op Bitvavo met Bancontact wil betalen hoef je van 23 april 2019 tot 7 mei 2019 geen transactiekosten te betalen! Deze actie is slechts één van de acties die Bitvavo in de planning heeft staan. Via Bitcoinsaltcoins houden wij jullie op de hoogte van de nieuwste acties van Bitvavo.

Wat is Bancontact?

Een kruising tussen het het Nederlandse iDeal en de “ouderwetse” bankpas, zo zou je het Belgische Bancontact kunnen omschrijven. Het is de Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen.
In tegenstelling tot het Nederlandse iDeal kan je bij Bancontact naast mobiele betalingen ook gebruik maken van een debetkaart. Met deze debetkaart kan je met een pincode betalingen in winkels verrichten of geld opnemen. Ook bestaat er een speciale app waarmee je kan afrekenen door een QR-code te scannen en een pincode in te voeren. Dit kan in meerdere supermarkten en met kleine bedragen tussen bijvoorbeeld vrienden.

Gratis betaalmethoden op Bitvavo

Bancontact is op Bitvavo de derde gratis betaalmethode. Op de website kan je gratis betalen met het welbekende iDeal en met Sepa Transfers. Sepa Transfers, ook wel Europese Overschrijving genoemd,  wordt gebruikt voor binnenlandse en grensoverschrijdende eurobetalingen naar andere SEPA landen. Al deze gratis betaalmethoden zorgen ervoor dat de cryptocurrencies toegankelijker worden voor gebruikers.
Bitvavo hoopt door het vergroten van de gratis betaalmethoden naast de grootste digitale valutawissel van Nederland, ook de grootste Europese digitale valutawissel te worden.

Bitvavo of Twitter

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste acties? Dan kan je ook het nieuwe Twitterkanaal @bitvavocom van Bitvavo volgen! Vanaf 15 april 2019 worden hier regelmatig updates geplaatst.