Geco.one, de samenhang tussen ervaring en liquiditeit
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Geco.one, de samenhang tussen ervaring en liquiditeit

Geco one

In de komende weken zal een nieuw handelsplatform voor cryptografische activa worden gelanceerd. Geco.one streeft naar een van de complete platforms voor digitale handel. De concurrentie is stug, een technologische sector die de benchmark steeds verder verhoogt en op korte termijn nieuwe ontwikkelingen voorstelt. Daarom heeft het handelsplatform gepresenteerd door Geco One een speciale touch en eersteklas functies nodig. Een optiemenu van de volgende generatie maakt het mogelijk om binnen PAMM-services, futures-handel, leverage en zowel lange als korte posities van één enkel platform te handelen; het bieden van controle, eenvoud en diversiteit aan de gebruiker.

In meer detail kunnen we zien dat het twee soorten gebruikers heeft; Handelaren en investeerders (handelaars en investeerders) zullen deel uitmaken van een ecosysteem van synergieën dat het voor niet-opgeleide gebruikers gemakkelijker maakt om handel te drijven door de ervaring van professionals. Dit is een brug tussen de ervaring van het handelen in markten en liquiditeit in afwachting van gedegen beleggingsadvies of signaal.

Het platform stelt u in staat om veilig te beleggen in de cryptocurrencies en token-markt met behulp van de vaardigheden en kennis van ervaren handelaren. De innovatieve flagship-service genaamd PAMM-handelsrekening maakt investeren in paren cryptocurrencies of tokens mogelijk door hun middelen aan ervaren traders te geven en biedt alle functies van de benodigde tools om zelf een crypto-handelaar te worden.

Hoe werkt het Geco.one PAMM-proces aan de gebruikerszijde?

Het platform biedt dubbele optie-registratie. Daarom zijn er, wanneer gebruikers zich registreren, twee soorten gebruikers:

Handelaar-gebruiker, de eerste pijler om PAMM-nexus te bieden. Gebruikers van handelaars zijn diegenen die transparant werken en van wie gecontroleerde statistieken worden verzameld die hun succes in transacties en andere statistieken laten zien.

Investeerdergebruiker presenteert de andere pijler van de gebruikersbasis. Dit zijn gebruikers die willen investeren in cryptocurrencies of tokens en de ervaring of tijd missen die nodig is om de markten te bestuderen en beslissingen te nemen over transacties. Gebruikers met een beleggersaccount hebben toegang tot statistieken van handelaren en handel. Deze functie van het platform is PAMM genoemd.

Dit leidt ertoe dat gebruikers Geco.one gebruiken om de mislukking en de succesgeschiedenis van een handelaar in een gekozen periode en een specifieke periode te analyseren. Dus beleggers houden de opties om te selecteren en hun statistieken volledig in de gaten.

Kortom, gebruikers kunnen kiezen voor het account van de meest succesvolle handelaar of voor de neiging om te investeren in producten die ze leuk vinden; en bevordert de optie om hun liquiditeit (de investerende gebruiker) samen met de transacties van de handelaar te financieren. Je kunt ook altijd je investering stopzetten, telkens als je de wil hebt om de positie te liquideren.

Integratie van stop-loss in het platform biedt flexibiliteit in operaties

Zoals eerder gemeld, kunnen geregistreerde gebruikers als belegger vertrouwen op professionele handelaars om transacties uit te voeren met hun fondsen. Dit zou een aanzienlijk tegenpartijrisico met zich mee brengen dat gecompliceerd is om tegen te gaan zonder de optie om met stop-loss te handelen. Geco.one beschermt gebruikers door geïntegreerd stop-loss aan te bieden.

Dit zijn orders waarmee gebruikers kunnen kopen of verkopen wanneer de markt een opgegeven prijs bereikt die bekend staat als ‘Stopprijs’. Dergelijke orders worden traditioneel gebruikt om winsten te beschermen, verliezen te beperken of op een andere manier nieuwe orders in te voeren. Een standaardmethode is om het stopverlies in te stellen op een voortschrijdend gemiddelde. Over het algemeen is er een diversiteit aan trends en debatten over het proces van het gebruik van stop-loss in een trendlijn. Dit stopverlies kan ook worden verplaatst volgens het voortschrijdend gemiddelde.

Bijgevolg kunnen gebruikers hun ideeën verhandelen met een compleet ecosysteem van hulpmiddelen. Als we dit toevoegen aan de monitoring en historische records van traders, moest het platform onder de opties investeringen zonder tijdslimiet opnemen; en zo is het, een compleet ecosysteem met flexibiliteit in combinatie met Stop-Limit & Stop-Loss-orders, Geco.one een compleet platform.

De derde verkoopfase van het GEC-token en twee beurzen die klaar zijn om te rollen

Uit de totale voorraad GEC-tokens (250.000.000) blijkt dat na de eerste verkoop een bedrag van 100.000.000 GEC zal circuleren. In de derde verkoopfase van het token zien we gegevens over het beschikbare bedrag voor aankoop, bonussen en datums voor de periode. Vanaf begin 10 juli (7:00 uur UTC) tot dezelfde tijd op 14 juli, zullen gebruikers die tokens kopen tijdens de derde verkoopsessie genieten van een referentiebonus van 3%. Voor die periode zijn de beschikbare GEC-tokens 3.000.000 voor 0.00006 BTC.

Ook, een paar dagen geleden, kondigde de bloeiende uitwisseling LATOKEN de aanbieding aan voor de komende data. De aankondiging begon als volgt:

Geco.one (GEC) binnenkort vermeld op LATOKEN!

Wacht alstublieft op verdere aankondigingen.

Bron: (LATOKEN Zendesk).

Tijdens de twee vorige verkoopfasen was de beschikbare hoeveelheid ook 3.000.000 per periode. Het Geco.one-team heeft de volgende distributieparameters vastgesteld waarop de eerste gebeurtenis is gebaseerd.

  • 80% van de levering bestemd

te koop

  • 15% voor oprichters
  • 3% voor adviseurs
  • 2% voor Bounty (vroege ecosysteembeloningen).

Gebruikers die tokens willen kopen in de eerste helft van juli kunnen rekenen op de bewezen services van LATOKEN (zoals hierboven vermeld) en Coineal exchanges. Op de website van Coineal werd dit gecommuniceerd door de volgende verklaring die wees op de toevoeging aan zijn Launchpad:

We zijn verheugd om aan te kondigen dat een voorverkoop voor GEC (GECOIN) zal plaatsvinden op Coineal Launchpad die begint op 7:00 juli en eindigt op 7:00 juli 14 juli (UTC).

Bron (Coineal Web).

De adoptie van nieuwe technologieën bevordert de handel in crypto

Globalisering heeft een ongekende connectie tussen partijen teweeggebracht. Grenzen worden achtergelaten als het gaat om handel drijven, deals sluiten en verkopen tussen peers. Met de toenemende relaties tussen individuen ontstaat een explosie van markten hand in hand met blokkenkettingen. Een waterval van innovatie en ontwikkeling die niet eerder ervaren voordelen en synergieën biedt.

Het tijdperk van Big Data en e-commerce heeft geleid tot de behoefte aan digitale valuta’s en tokens die een levendig en snel groeiend ecosysteem mogelijk maken om deel van uit te maken via het platform dat we vandaag hebben beschreven.

Voor meer informatie en projectdetails raden we de onderstaande officiële links aan.