Flyp.me implementeert subadressen van Monero - Bitcoinsaltcoins.nl
Altcoins/Bitcoins traden bij Binance

Flyp.me implementeert subadressen van Monero

Flyp.me

Flyp.me, de toonaangevende crypto naar crypto-uitwisseling zonder de noodzaak om een ​​account te registreren, werd voor het eerst gelanceerd in 2017. De Flyp.me-uitwisseling heeft zich constant geconcentreerd op privacy, eenvoud en snelheid. Het heeft een catalogus van meer dan 30 cryptocurrencies en tokens. Vandaag voegt Flyp.me de nieuwste implementaties toe van de subadressen van monero. Dit vormt een extra privacylaag als het gaat om waarnemers die transfers van Monero naar en van Flyp.me proberen te koppelen. Laten we dieper gaan.

Flyp.me werd gelanceerd onder het uitgangspunt van het respecteren van de transactionele privacy van gebruikers en het onderhouden van een uitwisseling zonder accounts. Monero’s onlangs geïmplementeerde subadressen maken het mogelijk om het gebruik van de centrale met minder parameters te introduceren; aanzienlijk verminderen van de mogelijke onomkeerbare fouten van een ongeschoolde gebruiker. Tegelijkertijd implementeert de nieuwe compatibiliteit een extra laag van “anonimiteit” voor de transacties met Monero. Monero kenmerkt zich door het aanbieden van een van de beste privacyopties op de markt voor transacties. Sommige van de functies hadden adoptie echter bemoeilijkt voor onervaren gebruikers. Tegelijkertijd boden ze een bewakingsvector aan via betalings-ID’s.

De actieve ontwikkelingsgemeenschap van de Monero heeft veranderingen voor het hele ecosysteem voorgesteld

De gemeenschap van Monero stelde voor om de ondersteuning voor het verzenden van onafhankelijke transacties met betaal-ID’s in het merendeel van de portefeuilles uiterlijk in april 2019 te verwijderen. Ook werd voorgesteld om de ondersteuning voor het verzenden van betalings-ID-transacties (inclusief geïntegreerde adressen) in de consensuslaag tegen oktober 2019 te elimineren. Uitwisselingen, betalingsverwerkers en andere services moeten zo snel mogelijk worden bijgewerkt om de subadressen van Monero te ondersteunen. Daarom kondigt Flyp.me de implementatie aan die alle voordelen biedt voor de klanten en de gemeenschap.

Met dit hulpprogramma kunnen gebruikers meer dan één portefeuille verwijderen om geld in meerdere richtingen te ontvangen zonder te worden gekoppeld. Het biedt de gebruiker ook de mogelijkheid transacties te bevestigen die hun portfolio en bijbehorende subadressen invoeren. Dit kan worden gebruikt om te controleren of er interne bewegingen binnen hun subadresschema zijn zonder dat het door derden waarneembaar is. Het doel is duidelijk: ervoor zorgen dat portefeuilles van Monero niet kunnen worden gekoppeld door transacties te observeren. Dit versterkt het gebruiksmodel van Flyp.me door te zorgen voor de transactionele privacy van gebruikers die met Monero werken.

Monero laat betalings-ID’s achter met een sterkere privacylaag voor services zoals Flyp.me

Het verwijderen van de Payment ID bemoeilijkt het associëren van verschillende transacties tussen twee partijen die meestal samen opereren. Tegelijkertijd maakt het het ook moeilijk om meerdere betalingen van meerdere gebruikers aan dezelfde ontvanger massaal te koppelen omdat de vorige betalings-ID’s niet zijn opgenomen. De Flyp.me-uitwisseling is gemaakt met een solide reeks waarden door een team dat sinds 2012 werkt aan Bitcoin. Tot op heden is het zijn belofte waargemaakt om de snelste, veiligste en meest persoonlijke manier te zijn om cryptocurrencies en tokens rechtstreeks in de portefeuille te wisselen.

Het ontwerp van 2019 ging een stap verder door het proces van het kopen en verkopen van crypto zeer eenvoudig te maken. Met de nieuwe implementatie van Monero wordt een knelpunt in de adoptie van cryptocurrencies verwijderd. Het is waar dat Monero een van de cryptocurrencies is met het meest gecompliceerde proces om al zijn privacyfuncties te gebruiken. De nieuwe implementatie vereenvoudigt het gebruik en de acceptatie van het volledige Monero-netwerk en zijn toepassingen. Het vereenvoudigt echter ook het gebruik van handelsplatformen zoals Flyp.me die de decentralisatie en toepassing van privacy op services op een veilige manier bevorderen. De gemeenschap van de Monero maakte duidelijk dat ze graag door wilden gaan met hun aanbevolen tijdlijn; en nu bevat Flyp.me de implementatie voor gedecentraliseerde Monero-uitwisselingen van portemonnee naar portemonnee.

Tot op heden is Monero ontwikkeld door de gemeenschap; onder hen zijn er maar weinig “zichtbare leiders”. Achter de schermen is het echter een zeer actieve gemeenschap met medewerkers uit alle delen van de sector. De filosofie van privacy als een fundamenteel mensenrecht is het kenmerk van Monero en zijn groep van zeven hoofdontwikkelaars.

De essentie van adoptie is de noodzaak en het gebruiksgemak

We zijn de afgelopen jaren getuige geweest van een langzame en progressieve groei van use-cases voor cryptocurrencies en tokens. Toepassingen, gebruik en ontwikkelingen zijn gediversifieerd, waaronder waardeopslag, honderden services / hulpprogramma’s en microbetalingen. Ontwikkelingen die het opnemen van minder gespecialiseerde gebruikers vergemakkelijken, hebben het proces echter versneld. Flyp.me biedt een service die net zo krachtig is als gebruiksvriendelijk. Management vereist geen kennis van cryptografie, programmeren of andere specialiteiten, en biedt een volledige service voor uitwisseling zonder account of records.

In termen van adoptie vergemakkelijkt de consensusstap van deze Monero operaties voor iedereen partijen. Verbetering van de ervaring van gebruikers en handelaren die Flyp.me gebruiken bij hun activiteiten. Soms willen deze partijen een extra laag privacy in vergelijking met het werken met bitcoin. Monero biedt deze laag en het is nu zowel gemakkelijker te gebruiken als moeilijker te volgen.

Flyp.me web & links: